Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (143)

plakát

Vítejte doma! (2003) (pořad) 

Baví nás koukat na stavbu domů. Rychle a po Americku. Tudíž pár dřevotřískových "zdí" stlouct dohromady a domek stojí. (Pak se hrozně diví, že trochu zafouká a mají tam pohromu..) Největší objev světa je dům z betonovými základy, který neodfoukne vítr. Všechno doprovází 100x a ještě jednou komunita.. Na konci se dozvíme, že to všechny zadáhlo u srdce ka neskutečně je to změnilo.. Ale což.. :o))

plakát

Starobylá tetování (2008) (TV film) 

Co se týče technik tetování, překvapilo mě jen tetování jehlou a nití.. Velice drsné a bolestivé. Velmi zajímavý a poutavý dokument. :o)

plakát

Zack a Miri točí porno (2008) odpad!

Kravina nad kravinu. Netuším, kde sebrali "herce", kteří ve filmu hrají... Ale po puštění filmu jsem byla naprosto v šoku!

plakát

Ocelové magnólie (1989) 

Vynikající film... Nic víc se k tomu dodat nedá. :o)

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Film mi doporučila moje maminka, jinak bych se o něj nejspíš vůbec nezajímala. Díky bohu jsem si ho pustila dnes - za všedního dne a pohodičky u čaje. Film ve Vás zanechá ještě dlouho "stopy"... Ale mě tím koncem tak trochu zklamal - Anděl? A lidé na náměstí, kteří se hromadně svlékají a souloží? To už je moc i na mě... :o) Ale jinak výborná podívaná... Krásné kostýmy a kupodivu i herecké výkony - já totiž nesnáším skoro všechny filmy, které vznikli ve spojení s Němci... :o) Můžu jen doporučit.. Ale rozhodně se zamyslete nad tím, jestli máte zrovna na takový film dneska chuť.. :o)))

plakát

Příběhy starožitností aneb Víte co máte? (2008) (pořad) 

O seriálu jsem se dozvěděla v pořadu Top Gear - což je docela paradox. Takže, když ho začali dávat u nás, začala jsem hned koukat. Myslela jsem si, že mě to nebude zajímat ani bavit. Ale opak je pravdou. Pořad přilákal moji pozornost a bavím se od začátku do konce! Těším se na další díky! V třetím díle se dokonce mluví o předmětech, které se vyráběli v nás. :o)

plakát

Pátá rychlost (2002) (seriál) odpad!

No.. Originální Top Gear se rozpadl a zbytek lidí se rozhodl, udělat si na konkurenční televizi, vlastní seriál o autech ... Už v názvu vidíme kopírování názvu.. Ale co to provedli? Tenhle pořad by od aut odradil i toho největšího milovníka aut a všeho, co k tomu patří... Děs a běs... Nikomu nedoporučuji.. ;o)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Film jsme měli dlouho doma, ale nijak nás nelákal.. Až jednou jsme o víkendu neměli co dělat a pustili jsme si to. Po dokoukání jsme se na sebe s přítelem podívali se slovy :"Proč jsme si to nepustili už dřív?" ... Úžasný!! Fakt nádherný film, animace, výprava, scénář.. nápad! Nic se nedá vytknout! BOMBA!!!

plakát

Rio (2011) 

Nic jsem od tohoto filmu nečekala a to je možná dobře, jelikož nepřišlo žádné zklamání. Prostě a jednoduše se mi to líbilo. :o) Animace, prostředí... prostě vše.. Milý film ... :o)

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Španělský film? Přiznám se, že jsem byla velice rozpačitá, než jsem si film pustila. Ale velice se mi líbil námět filmu... A tak jsem přeci jen odolala tomu hlásku, který mi šeptal, že to nebude moc dobré... Ale po prvních minutách ze mě opadly předsudky a byla jsem neskutečně nadšená! Úžasný, úžasný, úžasný.. Nemám co víc k tomu říct. Nádherné kostýmy, úžasná režie a herecké výkony! 100%!!!