Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (71)

plakát

Big Brother (2023) (pořad) odpad!

Nova v poslední době teda jede. Poslední masterchef plný gayů, černoška samozřejmě nesmí chybět. Love Island byl úplně tragédie, tam bílý heterosexuální Čech byl dokonce v menšině a tady dávka exotů pokračuje. Kdo je zvědavý na nějaký tranďáky? Na to se nikdo dívat nechce. Humus.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

První dvě série paráda, třetí série obrovský sešup dolů a čtvrtá série nudná hrůza s nepochopitelně dlouhými díly. Když měl díl 50 minut, tak to krásně odsejpalo. Ve čtvrté sérii při délce dílu okolo hodiny a půl se po 60 min. znuděně koukám na TV kolik ještě do konce a mám problém to dokoukat.

plakát

Vikingové: Valhalla (2022) (seriál) 

Seriál sám o sobě poutavý, zajímavý. Může mi někdo ale sakra vysvětlit tu černošku - vládkyni Kattegatu? Když se začnu do děje ponořovat, tak se vždy objeví tato paní a rozbije celou atmosféru tím, jak je to úplně absurdní. Nedělám si iluzi o historické přesnosti, ale předělat severského mužského vládce na černošskou vládkyni, kterou by v reálu tak maximálně obětovali bohům, to chce velkou dávku soudružské neolevičácké ideologie nebo tvrdých drog. Soudruzi na západě by se měli vážně zamyslet nad svým psychickým zdravím.

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Kvalitní fantasy. Jo a v české produkci. Ještě teď tomu nemůžu uvěřit. Užil jsem si každou minutu. Čeští herci zde odevzdali to nejlepší, co v nich je. Roman Zach, Eliška Křenková a Vojta Kotek neskuteční. Dvojka je ještě o chlup lepší než jednička. Bravo.

plakát

Hranice lásky (2022) 

95 minut prázdnoty. Film by fungoval možná před 15-20 lety, kdy tu na různé psychicky narušené prasáky perverzáky a úchyláky ještě nikdo nebyl připravený a film by mohl fungovat na bázi úžasu, co se dá všechno v partnerském vztahu dělat. V dnešní až přehnaně tolerantní době, kdy jsme si už zvykli na ledasco, tak film v podstatě nemá divákovi co nabídnout. Zápletka příšerně jednoduchá, že už po 10 minutách víte co se stane a můžete jít domů. Taky natáčení mobilem bylo značně kostrbaté a dost rušilo. K tomu pro mě dost nesympatický Řezníček tomu moc nepomohl, i když jeho výkon byl dost dobrý a reálně jsem mu jeho deprese věřil. Jednu hvězdu vybojovala souložící Hanka Vagnerová, která i ve 40 letech toho má dost co nabídnout a stylový v křesle a župánku sedící Ondra Bauer.

plakát

Černý telefon (2021) 

Vzhledem k hodnocení jsem byl ve velkém očekávání, které se změnilo v lehké zklamání.  Trailer vypadal velmi dobře, nápad nebyl taky úplně nejhorší, i když tu byl už milionkrát v lehce změněné podobě. Film byl řemeslně natočen opravdu kvalitně a vše fungovalo dobře, ale čekal jsem větší a delší gradaci finále. Vlastně bylo po všem během krátký roztržky ve sklepě a byla to hrozná škoda. Očekával bych větší zapojení policie, honbu za úchylem i s uneseným klukem nebo něco podobného.  Jak tu někdo psal předemnou, je to hrozně basic. Každopádně mohu doporučit, hodina a půl utekla u tohoto filmu jako voda a určitě film zkrátí dlouhý večer.

plakát

Čertoviny (2017) 

Další ze série pohádek od Zdendy Trošky. Po sérii trapných filmů Babovřesky natočil konečně něco normálního a docela i koukatelnýho. Zdeněk Troška pohádky prostě umí a doufám, že v tomto žánru už navždy zůstane protože to je jediný žánr, který umí vkusně a bez trapáren. Pohádka celkem na úrovni celkem i s pěknou výpravou, ale 101 minut je žalostně moc. Pohádka v některých pasážích ztrácí spád a to je velká Škoda, protože jinak by to bylo daleko vyšší hodnocení. Děj je takový klasický a lehce předvídatelný ale mě u pohádek to moc nevadí. Herecké obsazení je taky skvělé a vše skušně zahrané. Pohádka se povedla za mě 3,5 hvězdy.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Tenhle film je podle mě těžce nadhodnocenej,během 2 hodinové stopáže se toho událo zoufale málo ( v podstatě vzali padouchy z krimu, dali jim kvéry a zabili čarodějku). Myslel jsem také, že to je komedie ale za celou dobu jsem slyšel snad jen 1 vtip, což je taky zoufale málo. S hvězdama bych o dost víc šetřil nebýt Margot Robbie, která dělá půlku výkonu filmu. V dobrým světle se ukázal ještě Will Smith a Jared Leto jinak to byla velká bída. Za mě *** s hodně odřenýma ušima, bez Margot by to byly ** s taky odřenýma ušima.

plakát

Wilsonov (2015) 

Film by byl sám o sobě odpad, z tohodle pomyslnýho dna ho vytáhli excelující Macháček s Krausem, díky kterým tenhle film nebyl utrpení a dalo se na to celkem i koukat. Sem tam se povedly i nějaké hlášky a tak hodnotím zlatým středem 50%.