Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (59)

plakát

Praha - den & noc (2022) (pořad) 

Co tohle má být? Všechno předem domluvené, herecké výkony otřesné. Jeden díl fakt stačil.

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Ja vám nevím. Dával jsem tomu šanci. Po dvou dílech jsem zjistil, že ten pořád je vlastně o ničem. Vše předem domluvený, o čem a s kým se budou bavit, nudné challenges a ještě horší výběr soutěžících. Za mě o byl o hodně lepší Hotel Paradise.

plakát

Andílek na nervy (2015) odpad!

Hezky stručně. Umělý, stupidní, povrchní.

plakát

Panenka Jane (2014) (seriál) 

Jane the Virgin - parodie na telenovely. Musím říct, že tento žánr jsem kdysi hodně sledoval, proto mi i nejspíš tento přirostl hodně k srdci. Přiznám se, že jsem k sledování hodně dlouho přemlouval a až mě vlastně dokopalo to, že i seriál získal cenu v Golden Globe. Pilotní díl mě zaujal, bohatý rodiny, intriky, láska, a bohužel tragédie v podobě umělého oplodnění...Seriál se tak postupně pěkně vyvyjí. Každá postava má něco do sebe. Zpočátku mi moc nesedla hlavní hrdinka, ale postupem času jsem jí přišel i na chuť. (herecký výkon v tomto seriálu musím hodně ocenit. Hrát opravdu umí) Musím hodně pochválit, že seriál má vlastního vyprávěče, který vás donutí sledovat další a další díly...vtipně všechno komentuje. Seriál patří momentálně mezi moje TOP seriály.

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) 

Tento seriál bych úplně nehodnotil jako odpad. Ano, některé scény jsou opravdu nesnesitelný, nereálný. Přijde mi to na urgentní příjem takový malinký, ale případy vypadaj vskutku reálně. Herecké dialogy jsou otřesný, některé povahy určitých herců mi až lezou na nervy. Když se člověk doma nudí, nemá co dělat, tak to jistý tento seriál. Co za zmínku stojí je herecký výkon herečky Evy Josefíkové. Její role se mi v seriálu hodně líbí.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Tohle bylo bohužel hodně slabý. Viděl jsem tolik filmu Power Rangers, ale tohle mi přišlo takový nemastný, neslaný. Některé dialogy byly až k nepochopení. Scénař mohl být o něco lepší. Půlka filmu se v podstatě nic neděje, jen zdlouhavé "seznamování" atd...Někteří strážci měli ve filmu až moc prostorů, druhá půlka nikoliv. Ale dost těch negativit. Film má i některá pozitiva, především závěrečná akce, ta se mi celkem líbila, Rita vypadala úžasně a vlastně Alfa taky. Jedna hvězda za ty pozitiva, druhá za nostalgii...

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Zatím nejlepší film roku 2016. Od začátku do konce se pořád něco děje, velmi zajímavý příběh, postavy sympatické, neustále napětí, pár lekaček, doporučuji!

plakát

Znovu 20 (2015) (seriál) 

Jedno mluví za vše. Hilary Duff!

plakát

Polednice (2016) 

Od tohoto filmu jsem měl velká očekávání, až mě to hodně zklamalo. Gaislerovou mám rád, ale tady mi celkem lezla na nervy, ostatně i jako další postavy v tomto filmu. Zajímalo by mě, kdo označil tento film za "horor", což bych vůbec neřekl. Žádné napětí, strach, ale je jen nuda. V celém filmu byls jen dvě lekací scény, nic víc, nic mín. Pokud se rozhodnete jít na tento film do kina, rozhodně neutrácejte, ale počkejte si, až bude v TV :-)

plakát

Otcové a dcery (2015) 

Dle mých slov film plných emocí. Příběh mě vskutku zaujal, jen mi to přišlo strašně pomalé, až některé scény byly nudné a zbytečné. Co bych hodnotil kladně je Amanda Sefried a hodně povedený soundtrack.