Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Jeden z nejlepších historických filmů, jaký byl natočen. Myslím, že i Mela Gibsona nejlepší film. Skvělé drama o válce Anglie vs Skotsko-Irsko. Prostě nádhera...

Armageddon

Armageddon (1998)

Jediný ''katastrofický'' film, na který se kouknu vždycky, když si na něj vzpomenu(docela často). Herecké obsazení SUPER, hudba SUPER, asteroid SUPER! ,,Houstone máte problém!''

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Skvělý filmový zážitek, kterej je natočen jednou za 10 let. Tom Hanks hraje velmi přesvědčivě kluka s menším počtem IQ. Gary Sinise zase dobrého tvrdohlavého kamaráda. Na tenhle film se nejméně jednou za rok kouknu. Čím starší tím lepší:). ,,řikaji mi Forrest Gump a jmenuju se Forrest Gump!"

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Naprosto skvělý film. Vděčíme hlavně naprosto dokonalému Jokerovi (původní dabing jednoznačně). Skvělá hudba, myšlenka a efekty. Můj nejoblibenější Batman, co kdy byl. Trošku mě vadilo, že už tu nehraje Holmes, ale tak nová herečka to důstojně zahrála. Ps: Malak- asi to není tvůj šálěk kávy:)

Těžká váha

Těžká váha (2005)

Jeden z nejlepších filmů v žánru boxu, který samozřejmě není jen o boxu, ale o životě. Skvělé fighty v ringu, herci (dalo by se říct že všichni, ale hlavně dvojka Russel a paul :), nádherná hudba od Thomase Newmana, která donutí i k té slze.

Jak vycvičit draka 2

Jak vycvičit draka 2 (2014)

Jedním slovem NÁDHERA. Fakt super podívaná. Možná i lepší jak 1. Bezzubka je prostě perfect dragon!