Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (166)

plakát

Vymítač Boner (2020) (seriál) 

A další pokračování Exorcisty, jeden by řekl, že už se toho nedá moc vymyslet, no auto opět překonává naše očekávání a dodává nám další materiál na zasmání. Samozřejmě to nebude pro všechny, ale v dnešním světě je to vítaná změna.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Souhlasím s názory, že to mohlo být o hodně delší. Pamatuju si, že jsem četl knížku našeho horolezce Jaroše a tam byla spousta momentů, kdy i sám Jaroš byl podle mne rád, že to přežil. Tento dokument vypadá, tak že parta Nepálských horolezců ty hory vylezla skoro bez problémů. I přesto, že hodnotím 5 hvězdami, tak mi tam chybělo trošku více napětí. Kdo hlavního hrdinu zná, ví jak to dopadne. Jako největší problém je tam vykreslena čínská byrokracie. Každopádně rozhodně doporučuji pro fanoušky 8 tisícovek i menších.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Od začátku se to poměrně slušně rozjíždělo. Naše očekávání rostla. Postupem času ale opadlo naše nadšení a poslední díly se hrozivě blížili nudě. Poslední díl už byl skoro utrpení. Nebudu zde spojlerovat, ale v seriálu bylo tolik nelogických věcí, že se to nedá odpustit.

plakát

Vymítač (2017) (seriál) 

Našli jsme úplnou náhodou a musím říct, už od první epizody obrovské překvapení. Tento kreslený počin mne úplně nadchl. Pomyslnou korunu tomu nasazuje originální polský dabing, který sám o sobě pozvedává úroveň tohoho seriálu. Není díl, kde bych se nezasmál. Pro někoho, kdo potřebuje něco na odreagování a upřednostňuje kratší minutáž rozhodně doporučuji.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Oproti prvnímu dílu obrovské zklamání. První díl nám přišel originální, s nápadem. Tento díl naprostá zbytečnost. Takový balast na vyplnění a hodně dlouhá upoutávka na díl třetí, který snad přinese něco nového. Dá se říct, že místy se mi v kině chtělo spát, což se mi nestává, to se musím opravdu nudit.

plakát

Precious Puppies (2003) 

Krátký dokumentík o malých zázracích psího světa. Pro milovníky psů povinnost. Pro rozplývající se lidi při vidině malého štěňátka nutnost. Přístupné na Netflixu.

plakát

Koruna - Wolfertonská senzace (2016) (epizoda) 

Pilot. Klasika seriálů, která buďto zklame, nebo Vás nadchne pro další díly. Pilot mne natolik zaujal, že mám v plánu další díly. Obzvláště Churchill v podání Johna Lithgowa byl excelentní. Dále je pěkné vidět méně známé tváře v hlavních rolích.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

První věc, která snad každého napadne: Kde je David Suchet? Chvíli mi trvalo, než jsem si zvyknul na to, že tam prostě není. Film je vcelku zajímavým úkazem, protože tento Herkules Poirot dokonce běhá a bije se za pravdu a spravedlnost. Nakonec ale sám pochopí, že není spravedlnost, jako spravedlnost. Určitě by mě zajímal další případný díl s hlavním hrdinou v podaní K. Branagha. Pokud ale divák na film bude nahlížet s čistým štítem, tj. nebude porovnávat s předchozími díly, tak je to vcelku pěkně strávený čas v kině.

plakát

Příšerky pod hladinou (2017) 

Ach. Po pravdě totální vykradení Hledá se Nemo a podobných animáků. Hlavní aktér od začátku do konce protivný, měli jsme chuť ho zabít a sníst, to se fakt nedalo vydržet. Jinak ale 3* za animaci, vedlejší postavy (hlavně kreveta Alice) a části příběhu. Pro fanoušky animáků je tento film možností dalšího zářezu. Pro nefanoušky nedoporučuji.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

"Více až po pitvě"... Musím říct, že po dlouhé době jsem byl překvapen, že byl v našich končinách natočen tak dobrý kriminální seriál. Atmosféru výborně doplňuje ponurá atmosféra a stejně ponurá hudba.