Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

Splice (2009) odpad!

Film je ještě větší mutant, než ta věc, co vědci vyrobí. Neskutečná porce nesmyslností a nelogičností. Otřesnej zážitek.

plakát

Robin Hood (2010) 

Bože, Patriot po Anglicku!

plakát

Krávy (1992) 

Tady mi bylo pět hvězd málo. Extratřída!

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Inu, nebýt stupidního, rádobyromantického "Twilight like" konce a hlavní herečky, mohl by to být stylový snímek. Ale vážně, ten jediný, hloupý pohled s polootevřenými ústy, který Amanda předvádí, mi celý film otrávil.

plakát

Diamantoví psi (2007) odpad!

Buď je to amatérský snímek z Lundgrenoic ne moc vydařené dovolené, nebo nějaký švédský žert. Odmítám spekulovat o tom, že by to mohl někdo mínit vážně!

plakát

Láska a jiné kratochvíle (2009) odpad!

Přehlídka nesympatických postav zasazených do jedné vyhrocené vyhrocené scény za druhou. Celé je to neosobní a uměle vykonstruované, scénáristický otřes. Hudba jak z hotelového výtahu. O hercích ani nemá smysl mluvit, neměli co hrát, ty nekonečné vlny pláče, vzteku a "I'm sorry" by s přehledem zvládli i ochotníci.

plakát

Spravedlnost pro Sergeje (2010) 

A tak by mě zajímalo, jak by podobně nepohodlný občan dopadl u nás? Dokument průměrný, kdovíjak investigativní rozhodně není. Ale zajímavý tím, co vše je dneska ještě možné, rozhodně je!

plakát

Proroctví (2009) 

Mě se ten Nick Cage v roli zachránce světa přejídá víc a víc. A do toho děti, bible a Aštar Šeran. Málem jsem padnul. Film jsem protrpěl a jedna hvězda je za sem tam čupr efekt.

Ovládací panel
4 body