Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Konečná (2013) 

Velmi příjemné překvapení. I když recenzenti přijali film chladně, diváci se do kin moc nehrnuli a pro mládež je ikona jménem Schwarzenegger prakticky neznámá, je tento kousek velmi hezkým doplněním sbírky akčňáků s Arniem. Pro mě osobně je tento film o to větším překvapením, že Arnold snad poprvé ve své kariéře hraje. A myslím že mu to docela jde.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Pokud jste dítě ve věku 12-35 let, budete nadšeni. Dojemná story a sblížení otce a syna, nacházení vlastního Já a hlavně souboje ocelových robotů v arénách. Závěrečný souboj prožívám pokaždé spolu s hrdiny a fandím jim o sto šest. Pro homosexuály a suchary však jde o trapas.

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

Třetí díl kultovní série si kromě atraktivního souboje mezi Arniem a sličnou modelkou připravil pro fanoušky mnoho bonusů - mimo jiné opětovné setkání s doktorem Silbermanem. Navíc je to díl, který si sám ze sebe umí dělat švandu a parodovat sama sebe.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Perverzní rádoby sci-fi. Nic pro puritány jako jsem já.

plakát

Matrix Reloaded (2003) 

Po bombastické jedničce přišel těžký propad v kvalitě - místo akce se tu moc kecá, trsá na diskošce, ovládá se hypermoderní dok v otrhaných šatech, sv+t nedává smysl a jediný slušnější akční záběr je jen jeden. Ach jo...

plakát

Potomci lidí (2006) 

Dokonalost sama - perfektní atmosféra, skvělá režie, herci, hudba. Tohle je filmový skvost stvořený doslova za pár šupů.

plakát

Rango (2011) 

Skvělá a dokonalá pocta všem westernům. Technicky dokonalý animák, který je skvěle zahraný a navíc přináší i psachadelickou rovinu, kterou byste u podobného typu filmu nikdy nečekali. 4tou hvězdu dávám za hudbu od Zimmera, která evokuje to nejlepší co kdy bylo pro western vytvořeno. A 5tá putuje samozřejmě za předehru k finální bitvě s hlavním bad-assem.

plakát

Cena života (2012) (amatérský film) 

Krátký, výstižný, pravdomluvný a upřímný. Kéž by takových filmů bylo více.

plakát

Miraculum (2012) (amatérský film) 

I když celkové vyznění je na úrovni těch nejhorších amatérských filmů, které se vyznačují hroznou kamerou, neposlouchatelným zvukem a dřevy místo herců, přeci jen jsou tu věci, které mně zaujaly: celkový styl a využití zkratky při vyprávění + tempo vyprávění. Hudba je podle mého také zvolena dobře, i když sem měl z počátku chuť autora za vykrádání Protektora nakopat do prdele.

plakát

Total Recall (2012) odpad!

Recall bez Arnolda a Marsu?? Ještě že tam aspoň nechali 3prsou kurvu - ale to je málo. Zkrátka jedno velké WTF!

Ovládací panel
3 body