Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

The Final Table (2018) (pořad) 

Výborný koncept soutěže. Pro mě strhující, oku lahodící. Jedni s nejlepších kuchařů vůbec soutěží o titul toho vůbec nejlepšího. Zklamáním byla výhra jak jinak než amerického kuchaře, který se nejevil jako nejlepší ...

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Srdcovka. Pokud by se ještě stále našel někdo, kdo by lamentoval nad tím jak je to nesmyslné, jak je spoustu věcí nereálných - ano je. Je zapotřebí přemýšlet o tom na jaký film to jdu do kina, zábava, akce, auta, holky... V průběhu ani není moc myšlenek na to, že chybí Paul. Moc pěkná vzpomínka na něj na úplném konci filmu. Vyplatí se jít do kina.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Oka, takže kráska (Watson) jde vysvobodit do obřího zámku svého otce, protože ho netvor uvěznil na doživotí za krádež jedné růže. Na zámku zůstane, postupně zjistí že konvice, hrneček, věšák apod., mluví. Mezitím několik slaboduchých písniček, nastane láska a je to... Celé představení mi v cinestáru obohacovalo spousty divných diváků. Pominu že si vždy musím vybrat místo, kde sedí adolescentní slečny, které se smějí každému ultratrapnému vtipu. Tentokrát vedle mě seděl i pán, který tak moc klepal nohou, že jeho šusťákové kalhoty dělaly zvuky přes půl kina. V přestávkách kdy neklepal nohou cvakal jakousi sponou a zvuky byly snad ještě horší, no musel jsem si v půlce filmu odsednout, a doufat že brzy bude konec.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Filmy dle předlohy počítačových her většinou nebývají kvalitní podívaná. Ovšem vůbec se nejedná o špatnou věc. Zprasený příběh a scény ze současné doby se mi nelíbili. Mnohem líp by udělali, kdyby se celý film odehrával v 15. století. Herecké obsazení solidní, podívaná slušná. Po zdejších recenzích jsem neočekával mnoho, ale potěšilo. 4/5

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Asi jsem čekal nesplnitelné, asi jsem čekal více, než mohl dát... Žádný zázrak, vzhledem k tomu že je to horor a já se nebál ani na minutu, nemůžu říct že by byl dobrý. Párkrát jsem se maximálně lekl, fandil "slepýšovi" aby je tam všechny dobil. Rozhodně bych hodnotil spíš jako thriler, ale opravdu jen průmer, kdybych si neužil v kině a díval jen v TV dal bych snad 2. Celkem tedy 3/5.

plakát

Aliance (2016) 

Tak jako je divergence obrovským překvapením v dobrém (pro mě), tak je Aliance obrovským překvapením ve zlém. Začátek v pohodě, říkám si nelituju, že jsem zaplatil asi 350 za lístky. Ovšem vše mě přešlo po zhruba 20 minutách, strašně zdlouhavé a dokonce i fanoušek celé "serie" odcházel z kina zklamaný. Je to zhruba už na stejné brdo jako Hladové hry, u kterých snad stojí za to pouze první díl, do kina se už na toto nenechám vytáhnout. 2/5

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Zajímavé, nikdy jsem se o superhrdiny, ironmany, spidermany apod nezajímal, tentokrát mě velkou masáží reklam v médiích dotáhli na toto do kina. Líbilo se až na část ze začátku, cca 30 min, film se táhl, chtěli nás vtáhout do děje, poznat postavy, ale u mě se to moc nepovedlo a věřím že většina lidí postavy zná, zbytečné, nudné. Normálně bych dal 3*, ale za naprosto úúúžasnou Gal Gadot je to * navíc.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Když jsem viděl vaše hodnocení a komentáře do kina se mi opravdu nechtělo. Bránil jsem se jako lev, ovšem existují síly proti kterým se nelze ubránit. Prvních dvacet minut mě nudilo a já uvažoval, jestli se v pohodlné sedačce prospím a nebo budu přemáhat a dívat se. Děj mě ovšem vtáhl, atmosféra filmu zajímavé, herecké obsazení dobré. Ovšem Pavel Kříž velmi slabý, buď se mu nechtělo, nebo patří do hereckého důchodu. Celkově nenadchlo, ale odcházel jsem příjemně překvapený. 3/5

plakát

Spectre (2015) 

Už skyfall nebyl můj šálek kávy. Ale tohle ? Už hodně dlouho se mi nestalo, že jsem v kině musel sám se sebou bojovat, abych neusnul. I když vedle všech popkornožroutů, vykecávačů a nevím koho všeho bych se si nevyjímal. Film jakoby nikoho kolem nebavil a tak ho sledovala pouze půlka kina, druhá půlka dělala vše možné jen aby se zabavila. Craig celkem jako Bond mele z posledního, jediná charismatická žena filmu Monica Bellucci, jinak jedno zklamání vedle druhého. Bavilo prvních 10min, potom nuda, nedoporučuji, nestojí za návštěvu kina. Slabé 2/5.

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Líbil se ti první díl ? Tak koukej zvednout zadek a mazej do kina. V jistém ohledu rozhodně zábavnější než první díl. Příběhově se dá srovnávat s hladovými hrami, ale když už jsme u nich... - ty já opravdu nemusím, ale i přes to jsem se pobavil. Jeden z mála filmů na který bych asi doporučil jít ve 3D, nevím konkrétně čím to, ale vtáhlo mě mnohem více do příběhu. Momentálně pro mě snad jediný film který stojí za to shlédnout ze sedačky kina. PS: od děje nečekejte něco závratného, stále v čele skupiny adolescentů Thomas, kterého všichni bezmezně poslouchají, který na vše přijde a vše dokáže. 4/5.