Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (3 131)

plakát

Vědma (2023) (seriál) 

Asi mě to malinko mrzí. Držel jsem zuby nehty a nechtěl se nechat strhnout zdejším nízkým hodnocením... nešlo to. Začátek prima, na české fantasy poměry slušné efekty i prostředí. Prima herecké obsazení, ale jako celek ty prostě dopadá jako nějaký studentský film, kde je fakt snaha vidět, ale vše končí a docházejícím dechu, kdy poslední díl a epické finále stojí za totální hovno. Strašná škoda...

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Když něco šlape herecky, režijně i má luxusní kameru, jak to může takto neskutečným způsobem totálně zavraždit naprosto katastrofální scénář?? Mít tyto herce, nějakou předlohu a tento technický tým, musím z toho přece udělat minimálně napínavý temný krimi thriller. Nepovedlo se nic! "Hrdina" naprosto marný, záporák známý od prvních minut ubohý a trapný, policie v čele s k smíchu vedením .... strašný, bolelo, kroutil jsme hlavou. Už nikdy prosím.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Velmi příjemné překvapení se sympatickým obsazením a pro mě hodně osobním prostředím. Film si nehraje na nic víc, než čím sám je a herecky pohodová sestava tomu drží úroveň. Zasmáli jsme se, v lecčem se poznali. Víc, víc takových filmů. Českého lva nevyhrají, ale pobaví.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Nevím, asi jsem byl na té správné vlně. Filmek mi naprosto sedl, uchvátil mě dabing, nadchl mě výkon A. Sandlera a C. Mulligan. To celé české prostředí. Nádherné scenérie, technicky za mě jednička s hvězdičkou a i když bych měl dát 4*, sáhnu po 5ce, protože to ve mně nechalo strašně moc pocitů.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Tak tohle se Marvelu ale především J.Gunnovi neskutečně povedlo. Dát dohromady takovou partu, takové herce, takovou hudbu a takový akční nářez u kterého se nenudíte ani vteřinu, bavíte a čumíte a a dvě a půl hodiny uteklo jako voda. Musím vyzdvihnout skvěle vypracovaný Rocketův prequel, protože to dnes dost skomírá a Marvel v tom není výjimkou (Black Widow, ... ). Celá trilogie se vším dost vymyká a na rozdíl od ostatních "marvelů", tento neztratil dech ani na chviličku. Díky moc ♥

plakát

Jsou světla, která nevidíme (2023) (seriál) 

Nádherný příběh zasažený do jednoho z nejtragičtějších příběhů při nejmenším evropských dějin. Skvělé herecké obsazení, nádherný soundtrack a tomu všemu vévodí pro mě naprosto podmanivý vizuál. Kloubou dolů před A. M. Loberti, ale i celým týmem. Neskutečné a pro mě emočně velmi silné 4 hodiny.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Možná to nepřináší nic extra nového, ale nevím, co bych filmu vytkl. Efekty luxusní, hodně sympatické obsazení a možná už x-krát viděné, přesto krásně zpracované. Těším se na další díl a zbytečně bych nezatracoval.

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Za mě velmi milý počin. Sympatické postavy, všechny. Téma dost aktuální a dobře si pamatuji, byť ne detaily, že se to řešilo ve zprávách.... Některé věci mi neseděly, to věčné přelítávání Praha / Afg. ... ale prd tomu rozumím. Hezké, jednohubka, ale fakt dobrá.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Přežít z roku 1993 mi neuniklo a dodnes ve mně nechalo spoustu vzpomínek. Tento snímek je zpracovaný při nejmenším stejně skvěle + vymazlený pád letadla. Kluci jeden sympatičtější obličej vedle druhého, od prvních minut do těch posledních to šlape. Je to tak silný příběh, že by to tvůrci nemohli pokazit, ani kdyby chtěli, ale tady to nehrozilo. Skvěle zpracovaný ten jeden z těch nej bojů o holý život ....