Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (259)

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Řekneme si dnes A a za pět let si to rozmyslíme a řekneme B. Případně C. Hyperkorektnost. Všude. V posteli, ve "vztahu", protože o tom tam vlastně pořádně nemůže být řeč, když je hlavní hrdinkou asociální lesba, která si hraje na umělkyni a myslí si, že se z ní každý po*** a posadí na zadek. Nejde o znásilnění jako takové, ani o násilích na ženách, o němž se nemluví, nebo traumatu, tady jde opět jen o hyperkorekci, protože to je děsně trendy -chodit kolem všeho po špičkách, protože takhle se to dnes dělá. Ve všem, všude. Po filmařské stránce výtku nemám, obsahově s tím prostě nesouhlasím.

plakát

Hvězdy nad hlavou - Rozhodnutí (2021) (epizoda) 

Kdyby to aspoň točili ve skutečných Poběžovicích... Jelikož město znám, často jsem v něm byla, tak mi zrovna tohle docela vadí. Jinak příjemná oddechovka, která nesklouzává k ochotnickému herectví jako ve Slunečné (ze které vidím jen ty debilní ukázky a jdu do vrtule).

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Kromě některých opravdu dobrách postřehů a poznatků, které se do života a do divočiny pro laika hodí, je celý dokument fascinující přehlídkou toho, co Bear dovede 'sežrat'.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

První řada - dobré, více historické, než další řady. Druhá řada přidala na akčnosti, třetí byla super jízda - hlavně v Paříži, a pak všichni zešíleli. Ale do jednoho. Ve čtvrté a páté řadě prostě blázinec, skvělé rozptýlení byla eskapáda v Africe. A šestou řadu jsem zhruba do poloviny sledovala spíše jen ze setrvačnosti. Když na něco zkrátka koukáte tak dlouho, tak chcete vědět, jak to skončí. Od druhé poloviny mne pak zas mrzelo, že se to do konce krátí a už nic dalšího o Ragnarových synech nebude. Nakonec člověk lituje toho, koho chtěl celé dvě řady zabít. Co se mi vadilo - nerespektování historické časové osy. Laghertě by muselo být v šesté řadě aspoň 120 let! Inu v takovém věku bych taky chtěla vypadat jako ona... A co se týká postav - top Ethelstan, Rollo, později Ubbe a nakonec z celé té setrvačnosti i ten Ivar.

plakát

Oslněni sluncem (2015) 

Až se bude točit film o Davidu Bowiem, Tildu můžou klidně obsadit. Už tady předvedla, jak jsou si podobní... Nebýt v tom Matthias, nevydržím to do konce. Dvouhodinové utrpení s nehezkou Tildou, trapným Ralphem a Dakotou, jejíž dějová linka byla ve filmu nějak úplně mimo a bez pointy.

plakát

Darling (2017) 

Darling nemůžete mít rádi, a i když jí zdravotní problém zničil život a kariéru, tak k ní lítost pocítit jen sotva. Je to egoistická manipulátorská Kuh.

plakát

3Bobule (2020) 

Kde je ta avizovaná a inzerovaná komedie? 1* za scenérie jižní Moravy, jinak to stálo za starou bačkoru. Škoda.

plakát

V utajení (2017) 

Průměrný akčňák, kde na začátku je jasné, že ti, co umřeli, asi jen tak mrtví nebudou. Jinak Orlando jakožto záporák je příjemná změna.