Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Seriál mého dětství. Co věta, to hláška. Můžu se na to dívat znovu a znovu. Zvlášť, když v tom z velké části vidím vlastní rodinu

Miranda

Miranda (2009)

That's, what I call, such fun!

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Komentář po první sérii: Vzhledem k tady těm ohlasům a ódám, jsem čekala mnohem větší nářez, víc krve, větší koncentraci žiletkových soubojů a uřezaných uší. Děj je zajímavý a je to rozhodně další příjemná změna po stereotypních kriminálkách a tak podobně. BBC se předvedlo, to bezpochyby, ale na můj vkus je to trošku roztahaný. Představovala bych si to svižnější. Hodinový díl by mi měl utéct ani nevím jak. Ve skutečnosti si myslím, jak dlouho už se dívám a odkoukala jsem teprve 15 minut. To jako vadí hodně. O jejich ušišlané angličtině, ve který rozumím jen jména nebo názvy, radši ani nemluvím. Uvidíme, s čím se vytasí druhá řada. Po druhé řadě zlepšuji hodnocení na plný počet, protože tam jsem našla to, co mi v první chybělo :) Pořád se tam něco děje, přibyla spousta nových zajímavých a charakterově rozličných postav. Celá série utekla jako voda, takže mi nezbývá nic jiného, než to sjet ještě jednou :D PS - skvěle vybraný a sestavený soundtrack!

Vikingové

Vikingové (2013)

První řada - dobré, více historické, než další řady. Druhá řada přidala na akčnosti, třetí byla super jízda - hlavně v Paříži, a pak všichni zešíleli. Ale do jednoho. Ve čtvrté a páté řadě prostě blázinec, skvělé rozptýlení byla eskapáda v Africe. A šestou řadu jsem zhruba do poloviny sledovala spíše jen ze setrvačnosti. Když na něco zkrátka koukáte tak dlouho, tak chcete vědět, jak to skončí. Od druhé poloviny mne pak zas mrzelo, že se to do konce krátí a už nic dalšího o Ragnarových synech nebude. Nakonec člověk lituje toho, koho chtěl celé dvě řady zabít. Co se mi vadilo - nerespektování historické časové osy. Laghertě by muselo být v šesté řadě aspoň 120 let! Inu v takovém věku bych taky chtěla vypadat jako ona... A co se týká postav - top Ethelstan, Rollo, později Ubbe a nakonec z celé té setrvačnosti i ten Ivar.

Pan Selfridge

Pan Selfridge (2013)

Pan Selfridge je jako svěží vítr mezi těmi všemi kriminálkami, brutálními vraždami a super přetechnizovanými sci-fi, kterých je všude plno. Chytlavý seriál, děj zaujme a rychle odsejpá, po první sérii nemůžu říct, že by to někde drhlo. Spousta různých postav, velké množství zajímavých dějových linek a osudů. Velice přitažlivý seriál, jen tak dál.

Lucifer

Lucifer (2016)

Surprise! Upřímně jsem čekala hroznou zhovadilost nebo přinejmenším cosi připomínající seriál Měsíční svit, ale tahle Kriminálka Peklo mě fakt pobavila.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Místo večerníčku jeden MASH. Takhle jsem k tomu přišla už jako tříletý dítě a Hawkeye, Margaret a Clinger na mě už tenkrát udělali obrovský dojem. Málokterý seriál si získá takové místo a ještě méně seriálů si to místo a přízeň s přibývajícími léty udrží.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Bránila jsem se tomu seriálu, ale dostal mě. Nikdy by mě nenapadlo, že prostředí vědců a fyziků, dokáže vyprodukovat inteligentní humor. Co věta, to hláška a můžete se na to dívat pořád dokola, protože si člověk to enormní množství vtipů nedokáže ani zapamatovat.

Zvláštní poldové

Zvláštní poldové (2009)

Nechápu, proč ten seriál po první řadě zrušili. Vždyť je skvělý! Ten černý humor na tom vážně zbožňuju. Co věta, to hláška, které se dají použít téměř denně