Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (532)

plakát

Riddick (2013) 

Riddick u mě zabodoval na nějakých 70%. Za normálních okolností bych volil tříhvězdičkové hodnocení, ale chci Riddickovi dopomoci alespoň k té sedmdesátce. Je to takový opuštěný a mnoho lidí si může říci prázdnější film, než předchozí díly. Ale třeba v tom je právě jedinečnost. Tenhle snímek se rozhodně neztratil. Pro mě vynikající Vin a k tomu lehce magický děj s Dingo hafanem.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Konečně pořádný masakr. Horor, který mě nenechal klidným, bavil mě a já se opravdu měl dobře. Jak se tak děj pomalu rozvíjel a dostával se do finále, věděl jsem, že na rozdíl od Wanova Insidiouse mě ani závěr nezklame. "Nebál" bych se na tohle jít do kina a sledovat s velkým zaujetím. Velice dobrý horor, který dělí od nejvyšších pater jen pár schodů. Awesome!

plakát

Světová válka Z (2013) 

Přinejmenším zajímavý film v čele s Bradem Pittem, v roli, ve které ho možná neznáme. Nijak spletitý snímek, pojednávající o zombie, které ovládají velkou část světové populace. Gerry není žádný zabiják, je to jen borec co se snaží o to, aby nejen jeho rodina byla v bezpečí, ale aby přišel na to, jak zombie neutralizovat. Za mě je to mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Zajímavý scénář, o který se postarali tři lidé a možná, že se střetly lepší myšlenky, než kdyby se sešlo méně hlav.

plakát

Neúplatní (1987) 

V poslední době jednoznačně nejlepší film, co jsem viděl. Není to gangsterka, ale je to o mafii. Nejvíc se mi líbilo, jak vypadaly střechy budov. Připomnělo mi to hru Mafia! :) Nejlepší je Sir Sean Connery, kterého výborně doplňují ostatní herci v čele s Kevinem Costnerem. 95! :))

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Není to borec co každého zkosí, je to jen borec co tomu dodává říz. Banshee jako takové je maloměsto, ve kterém se děje vše, a to, že se tam připletli 2 občané, co prchají před minulostí a rány byly znovu otevřeny je tou nejvýraznější pointou. Směs situací a momentů libých i nelibých, divák si najde vždy něco (většinu) co ho bude bavit a na co se těší v průběhu každého dílu nejvíc. Mě baví Proctor a jeho drsňácký pohled na Banshee jako takové. Druhá série? Jednoznačně 5 hvězd!

plakát

Univerzita pro příšerky (2013) 

Vcelku na slušné úrovni a lehce konkurující prvnímu střetnutí s příšerkami. Mike i Sulley jsou celkem vtipně navedeni na své noty. Za konec musím ubrat na jedné hvězdě, protože konec je pro mě nezdařený. Lepší by bylo kdyby to ukončili o 15. minut dříve, měl bych nárok dát 80% hodnocení. Takhle mi to způsobilo lehkou frustraci, jinak vcelku obstojné.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Kdyby se to jmenovalo Mimoni v akci, jasné 4 hvězdy.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Nevím zda-li pro příběh je prospěšných 145 minut, protože já měl co dělat, abych to dokoukal. Nesporně silný příběh, který mě ovšem nedokázal emocionálně zasáhnout. Hlavní postava dívky je půvabná a rozkošná, ze zámožnější rodiny. Naopak hlavní mužská role je tvrdá a sebevědomá, ovšem projevuje city, emoce a doprovázejí to v hodně případech slzy. Já si ovšem myslím, že největší slabinou filmu, je režie. Promiňte mi to.

plakát

Yeopgijeogin geunyeo (2001) 

Jen málo chybí k dokonalosti. Můžete sledovat nádherný a proplétající se příběh a životy. Zaprvé, nežádej jí, aby byla ženštější. Zadruhé, ať nevypije více jak tři sklenky. Mohla by někomu ublížit. V kavárně si dej kávu místo koly nebo džusu. Jestli Tě praští, dělej jako, že Tě to bolí. Jestli to opravdu bolí, tak dělej, že ne. Na Vaše výročí sta dnů jí dej růži během vyučování. To má moc ráda. Měl by ses naučit šerm a squash. Párkrát půjdeš do vězení. Jestli řekne, že Tě zabije neber to na lehkou váhu. Když jí budou bolet nohy, vyměň si s ní boty. A nakonec, ráda píše. Podporuj jí v tom.

plakát

Viděl jsem ďábla (2010) 

Fascinující příběh, který začíná za sněhu a končí za krve. Průběh děje je vražedný a celkem brutální. Masové monstrum, kterému oponuje zhrzený a pomstychtivý snoubenec. A opravdu, je pravda, že být vylepšeného scénáře, opravdu by to bylo na jasných 5*. U většiny filmů chcete emoce, hlavně emoce. Tady, ale prožíváte a doslova si plnými doušky vychutnáváte veškeré úsilí jak nejvíce dokáže jeden druhého potrápit a co všechno se ještě může stát. Kočka a myš? Nikoliv! Monstrum a zabiják pro jednoho.