Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené herečky (6)

Rachel McAdams

Rajčátko je úžasná slečna. Ať už hraje v Sherlockovi Holmesovi, nebo jiných filmech, pořád bude její výkon vynikající ať už hraje vedle kohokoliv. Půlnoc v Paříži, Sherlock Holmes nebo Šťastlivci. Super výkony a hlavně neodolatelný úsměv. Film, ve kterém když se usmála, jsem začal věřit na pohádky - About Time

Kate Beckinsale

Pro mě nejkrásnější herečka ze všech. Ona je snad v každé roli víc a víc sexy. Může hrát třeba křoví, a stejně si nebudete všímat nikoho a ničeho jiného. Její role jsou často akčními, ale dokáže zahrát prakticky cokoliv, což je podstatné. Není co víc dodávat. 

Christina Ricci

Ona je půvabná, krásná, inteligentní, charismatická, vtipná  a skoro dokonalá. Kdybych měl ukázat na nejkouzelnější herečku byla by to právě tato okouzlující slečna, která mě neustále baví jak svými výkony, tak pojetím které tomu dává. Má nádherné oči a úžasný úsměv. Mé sympatie k ní jsou zřejmé. Ona je úžasná, úžasná a ještě úžasnější. 

Chloë Grace Moretz

Je mladá, perspektivní a také si myslím, že do budoucna velký příslibem do mnoha filmů. Určitě jedna z nejvýraznějších mlaďoučkých vycházejících hvězdiček. Jsem osobně moc zvědavý na to, co nám předvede v jakékoliv roli nebo žánru. Let´s go.