Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (915)

plakát

Strašidelný dům (2023) 

Za mě celkem dobrá zábava, dost jsem se divil že děti se u toho zase až tak nebáli. Jako rodinný strašidelný film určitě dobrý a k doporučení 3,8* PS: Jak jsem pochopil, tak tenhle film má už několik verzí, tohle byla jediná verze co jsem viděl, takže pro mě všechno bylo nové.

plakát

Já, padouch 3 (2017) 

Za me se tenhle dil povedl, možná i nejlíp ze všech. Starší hity dostaly děj do správného vtipného tempa a zase tam bylo dost nových vtípků. Celkem 4,1* PS: Ideální pro rodinné koukání, pobaví se děti i dospěláci.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Vtipné, zábavné a vhodné pro celou rodinu. Zábava pro všechny celkem za 3,9*

plakát

Božské kapky (2023) (seriál) 

Za me velice zajímavá záležitost a rozhodne to patří k tomu lepšímu co jsem posledni dobou viděl. Seriál se odehrává v různých koutech světa a dávají si opravdu záležet, aby to bylo dost často hodne hezké místo. Zaroven me bavila ta multijazycnost a různé kultury. Jeste nedávno (tak 2 roky zpet) jsem to viděl snad poprvé, ze se v seriálu mluví několika jazyky a přišlo mi to super jak z důvodu zajímavého poslechu, tak z logiky, která jasne říká, ze by to tak bylo i v reálu. Cela chemie příběhu funguje super, stejne jako napětí s lasky mezi hlavními herci. Celkem 4,2*

plakát

30 stříbrných (2020) (seriál) 

Seriál hraje na to, ze v něm hraje cela rada naprosto úžasně vypadajicich herců. Jeste se k tomu přidá hodne ošklivých buranu a tak vypadají jeste lip 😉. Kdyz odhledneme od této hlavní sexy stránky a pomineme celkem jednoduché až primitivní lasko-motanice, tak se dostaneme do te lepsi části. Tedy jde o celkem zajímavou motanice hororu a antikatolicismu, coz me osobně často pobaví, protože je ti vtipny, nebo hororově strašidelný. Zakončení série je opravdu tipicky hororové a tak proste kvalita i klesá. Nicmene jsem hodnotil vysoko 4*, protože to tajemno a ty nový, krasny herci mluvící španělsky, tak to proste člověka vtáhne. S druhou sérii to je trochu horsi, kvalitove je hlavní scénář o trochu slabší a predvidstelnejsi, takze to jsem dal 3*. Urcite doporucuju těm co mají rádi hezká tela a neotřelé antikatoliticke, až bizardni horory.

plakát

Konstelace (2024) (seriál) 

Zacatek serie teda celkem slozity a chvilkama dost napinavy, az horrovy. Rozhodne to neni uplne bezne sci-fi, pro bezneho clovicka co si chce jen tak lehce odpocnout. Za me to bylo fakt zajimavy, ty zamotany veci jsem driv nebo pozdeji dal dohromady a do doby rozmotani jsem se vlaste vzdycky jen vic bal, takze vsechno tak jak ma byt. Rozhodne to neni pro nekoho kdo chce jen jednoduse koukat na neco co mu nekdo serviruje jednoduse a postupne. To ale ja shledavam zajimave, protoze to ma prave ty grady, ze clovek jen tupe nekouka, sle musi porszdne zhavit mozkovnu, aby to davalo smysl 😉. Za me celkem 4,1* PS: To multikulturní jazykové ztvárnění me taky hrozne bavilo.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Neuvěřitelně mě to překvapilo. Čekal jsem pohodový, filmový večer a ten jsem nedostal! Suprová atmosféra po celou dobu filmu, stálé, gradující napětí. Nádherné záběry z Benátek a starých domů. Suprový, originální i uvěřitelný příběh. Herecké obsazení taky famózní. Opravdu parádní film, který lze jedině doporučit. Pokud máte rádi detektivky, skvělou atmosféru a trochu toho lekání, tak směle do toho! Celkem 4,9*

plakát

Její tělo (2023) 

Obecně zajímavé téma, ale vlastně jsem měl na konci filmu hromadu (pro mě) základních a důležitých otázek, na které mě film nedokázal odpovědět. Jsem trochu zklamán tím, že to bylo sexuálně dost zobrazované, ale jinak dost povrchní. Celkem 3,1*. Doporucit se to da kazdemu kdo komu nevadi nahota a trochu drsnejsi realita jak lidi muzou byt vnimani podle toho ze jsou v sexualni branzi.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Jako nápad je to dobrý, ale člověk musí být chvilkama dost ostražitý, aby se do toho nezamotal ;-). Na můj vkus to bylo až moc výstředně zamotaně-propleteno-složitý. Celkem 3,2*PS: Pro sci-fi fandy to tak uplne není, spíš bych řekl, že je to psychologické drama stvárněné filmově.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Za mě zajímavé. Trochu jsem se bál, že mi na ty české obličeje nebude sedět to sci-fi téma, ale musím uznat, že se s tím popasovali dobře. Hlavní hrdinka pro mě zcela neznámá a velmi charismatická, takže velice dobrý výběr. Ve výsledku jde ale spíš o detektivku, ponořenou do budoucnosti, takže sci-fi téma hraje “až” druhou roli. Za mě opravdu zajímavé a na československé / evropské poměry velice slušný zážitek. Celkem 4,4*