Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (46)

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Rozhodně tenhle film nepovažuju za největší zklamání roku jak jsem se mohl dočíst v časopise premiere. Nechápu kritiky kteří vyčítají nedostatek akce, protože kniha je skoro celá jen o vysvětlování a akce tam taky moc není. Herci předvádějí standartní výkony, jen Audrey Tautou mě přišla strašně nevýrazná. Režie v pohodě a hlavně historické scény jsou skvěle natočené. Vůbec nejlepší je ale Zimmerova hudba. Poslední scéna ve které Langdon poklekne je strhující, ale abych nepřechvílil. Nelíbilo se mě, že ze Silase je udělána pouhá loutka, bubak a rozuzlení ve skotském Roslinu a následná usmiřovací řeč je vyloženě strašné. Jinak to je v pohodě film na večer a ti co knihu nečetli jej podle mě v pohodě pochopí.

plakát

Uvolněte se, prosím (2004) (pořad) 

Hodně záleží na výběru hosta. Vždycky je tam ale alespoň jeden u kterýho se válim po zemi.

plakát

On je žena! (2005) (seriál) odpad!

Největší průser v dějinách televize Nova.

plakát

Planeta opic (2001) 

Původní planety opic sem nikdy rád neměl a vůbec nic sem nečekal ani od tohohle remaku. O to větší bylo moje překvapení, že mě tenhle film docela bavil. Masky jsou skvělé zejména ta od Tima Rotha. Burton je hold frajer, ale tenhle film mezi jeho nejlepší rozhodně nepatří a taky má podle mě v sobě nejméně jeho typického rukopisu.

plakát

Temný stín nad L.A. (2002) 

Kurta Russella nemusím, ale tady mě příjemně překvapil. Dvě hodiny mě uběhly jak voda a ani sem se nenudil

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Tenhle film jsem nikdy neměl rád, jako malej sem se nikdy nedokázal dostat za scénu, kdy se Charlize Theron podřeže. Když sem, ale viděl i konec musím uznat, že se jedná o brilantně vypointovaný příběh s mrazivou atmosférou a démonickým Al Pacinem.

plakát

Přepadení 2: Temné území (1995) 

Obě přepadení pro mě představují vrchol Segalovi filmografie. Právě přepadení 2 je poslední Segalův snímek který stojí za shlédnutí a solidně sem se u něj bavil.

plakát

Přepadení v Pacifiku (1992) 

Rozhodně jedna z nejlepších segalovek, která se nechala inspirovat Smrtonostnou pastí. Pro mě osobně jeden z nejlepších akčních filmů všech dob.

plakát

Vysoká hra patriotů (1992) 

Průměrný thriller, který mohl ze slibného tématu vytěžit mnohem víc.

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

S Kill Bill je to podobně jako ze Star Wars, první díl se zaměřuje jen na akci a z příběhu moc neřekne (podobně jako Epizoda 1 a 2). Zatímco dvojka se víc než na akci zaměřuje na příběh a to je její hlavní devíza. Tarantino umě oživuje herecké mrtvoly a po Pam Grier se mu to povedlo i s Carredinem a Hannah. Kdyby se však odhodlal udělat razantnější sestřih a vytvořil jeden 3 hodinový film. Mohl vzniknout jeden výborný film a né dva nadprůměrné rozdílné jako den a noc, ale taky to mohlo dopadnout jako shit takže buďme rádi