Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené herečky (10)

Romy Schneider

Herečka, kterou jsem si zamiloval již ve 14 letech po přečtení jejího Deníku. Romy Schneider se pro mě stala jedinečnou herečkou, která na filmovém plátně ze sebe vždycky dostala to nejlepší. Ona nehrála, ona svoji roli žila. Filmování byl její skutečný život. Rok 1982 znamená velkou ztrátu pro filmový svět.

Sophia Loren

Nejnadanější a nejkrásnější italská herečka druhé poloviny 20. století. Obdivuju ji, jak cílevědomě dokázala jít za svými sny, ať to již bylo filmování nebo sňatek s Carlem Pontim. Její Horalka zůstane navždy nepřekonatelná.

Slávka Budínová

Slávka Budínová a její Valentyna Nedobylová. Podle mého názoru její životní role. Výjimečná herečka a žena.

Meryl Streep

Meryl Streep považuju za nejlepší americkou herečku současnosti, která brilantně dokáže ztvártnit nejrůznější postavy. Perfekcionistka, kterých bohužel není mnoho.

Audrey Hepburn

Krása, ušlechtilost. Ten její pohled, pokaždé toho řekne tolik, pokaždé něco jiného.... geniální herečka.

Sarah Biasini

Dcera výjimečné herečky Romy Schneider. Měl jsem to štěstí a viděl jsem Sarah Biasini na divadelních prknech. A byl jsem fascinovám jejím herectvím. Dát ze sebe vždy to nejlepší, to má se svojí matkou společné. Snad nám to bude častěji dokazovat i před filmovou kamerou, které se tato herečka zatím výhýbá a dává raději přednost divadlu.