Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Třetí série je zatím luxusní. Opravdu povedený hororový seriál. Dávám 5*.

plakát

Rozsudek smrti (2007) 

Začátek velice slibný. Druhá třetina filmu postrádá už veškerou logiku a závěr filmu je vyložený kosočtverec. 1/3 filmu **** 2/3 filmu ** 3/3 filmu *

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Leonarda moc nemusím, ale díky takovým filmům mu třeba jednou přijdu na chuť. Trošku film zkrátit a dal bych 5 hvězd. Jinak ten závěr filmu mě opravdu dostal.

plakát

Predátoři (2010) 

Zbytečně vyhozené peníze za kino. Film postrádá jakýkoli nápad a ten scénář je prostě hrůza. Opravdu kýčovitý film. Jednu hvězdu dávám za kameru a druhou za Adriena Brodyho, který ukázal že je opravdový herec.

plakát

Gran Torino (2008) 

Starý válečný veterán objevuje skutečné hodnoty života a zbavuje se rasistických předsudků vůči okolnímu světu. Jedinečný výkon Clinta Eastwooda.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

Výborný scénář a jedinečné herecké výkony Jacka Nicholsona a Helen Hunt řadí tuto romantickou komedii mezi moje nejoblíbenější. Přijmout život takový jaký je, je někdy složitější než se zdá:) Všem doporučuji.

plakát

Poslední vlak (2006) 

Velice silný film, který vypráví o transportu lidí do koncentračního tábora. Řada lidí, řada osudů a nezměrná touha zůstat člověkem a přežít. .