Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Americká krása

Americká krása (1999)

My name is Lester Burnham. In less than a year I will be dead. Aneb jak může vypadat americký sen. Krásně smutný a smutně krásný. Film má mnoho ambivalentních prvků, nicméně je to vybroušený diamant, který v každém něco zanechá a něco mu vezme.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Vůbec nejlepší film od Tarantina, skvělé dialogy, vynikajcí scénář a brilantní herecké výkony.Tento film se stal kultovním a myslím, že právem a mnozí, kteří tentofilm viděli si ho zamilují a budou znát všechny hlášky nazpamět.

Králova řeč

Králova řeč (2010)

Úžasný film, vynikající režie a hlavně neuvěřitelně uvěřitelný výkon Colina Firtha. Při závěrečné scéně mi ne jednou naskakovala husí kůže.

Drive

Drive (2011)

Hotový filmový orgasmus. Běžný divák, mainstreamový divák nemůže hodnoty tohoto díla ani ocenit, je to skutečně film pro fajnšmekry. Skvěle pracuje hypnotická hudba, se skvělou kameru, ostrým střihem a brilantní režií.

Whiplash

Whiplash (2014)

Naprosto ukázkově odporný J.K. Simmons kterému velmi slušně asistuje Miles Teller. Skvělá práce zvukařů a kameramanů. Pro mě jeden z nejlepších filmů tohohle, možná i předchozího roku.

Warrior

Warrior (2011)

Emocionální příběh o dvou odcizených bratrech, kteří se setkají v ringu. Závěrečná scéna, je naprosto dokonalá, dojemná k tomu dodává krásný hudební podtext píseň od The National...... jeden z mála filmů, který mě takhle moc zasáhl a dojal .

Počátek

Počátek (2010)

Vynikající nápad pohrát si se sny a se vším co si člověk dokáže či nedokáže představit.Skvělý DiCaprio a strhující hudba od Hanse Zimmera.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Naprostá úzkost a zranitelnost jasně plyne z toho geniálního díla, se kterým si Fincher pohrál a opečovával ho jako svojí bábovičku na pískovišti. První pravidlo klubu rváčů, je že nemluvíte o klubu rváčů. Bohužel jsem docenil kvalitu Klubu Rváčů až po několikátém shlédnutí nikdy předtím jsem se do něj tak nevcítil a po skončení, kde nám osvětluje obrazovku masivní výbuch celého města spolu s doznívajícími pixies mě totálně dodělal. Fincherovo právem nejlepší dílo a z jedno z nejlepších v celé historii kinematografie.

Sociální síť

Sociální síť (2010)

Mlady genius, co nás přinutil neodtrhnout se od počítačů začínal jako každý od píky a přitom musel být pořádná svině. Výborný Eisenberg, hudba a režie.