Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Do dneška si pamatuju, jak jsem v kině valil bulvy a seděl jak zařezanej ještě pár minut po finální scéně.. TOP filmový zážitek..

Pátek třináctého 3

Pátek třináctého 3 (1982)

Od posledního masakru v kempu Crystal Lake neuběhly ani dva dny. Jason se odpočívat rozhodně nechystá... Od chvíle co si Jason nasadí svou legendární masku, začíná být opravdu ve formě a pouští si zabijáckou fantazii na špacír.. Napínavé, zábavné, s větším počtem vražd. Nejlepší díl celé série.. Oceňuji také malou narážku na Toma Saviniho, tvůrce speciálních efektů pro první díl, v podobě novinového článku.. BODYCOUNT: 12-13 (za třináctou oběť lze považovat nenarozené dítě jedné z postav)

Halloween

Halloween (1978)

Co víc k tomu říct? Vše podstatné je tu už napsáno.. Prostě Carpenter natočil kultovní a nestárnoucí žánrovou klasiku a navždy udělal veliký zářez do dějin hororu a filmu vůbec..

Fakulta

Fakulta (1998)

Znáte to, když vás nějaký objektivně průměrný a pro ostatní třeba v klidu zapomenutelný film uchvátí natolik, že se z něj prakticky okamžitě stane vaše "srdcovka"? Tak takhle přesně mě (z neznámých důvodů) dokázal uchvátit Rodriguez se svojí Fakultou!! Takže plný počet hvězdiček pro jeden z mých vůbec nejoblíbenějších filmů...