Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (335)

plakát

Nula nula nula (2020) (seriál) 

po takové té formální stránce se mi to vlastně líbilo. bylo to prostě hezky natočený. někdy jsem teda možná nechápal všechny ty odbočky (proč jako?). ale ok. jinak ale už mě prostě nebaví se porád koukat na to, jak někoho umlátěj kladivem, daj sežrat prasatům, nebo jak vystřílej bersdej dětskou párty... mě to vlastně bavilo tak napůl.

plakát

Vlastníci (2019) 

to, že u nějakýho filmu párkrát nastane situace, kde to člověka nutí zvednout koutky, neznamená, že jde o komedii! tohle je ta nejhorší tragédie. takový hodně divadelní film. fantastičtí herci. možná malinko karikatura, ale jinak dokonalá realita. tak to prostě je. já na takovejch schůzích byl.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

občas jsem se atmosférou až dusil. a ta hudbanehudba...zvuky... to mě někdy uplně drásalo.

plakát

54 hodin (2018) (seriál) 

já nevím jak tady hodnotit formu. šlo vlastně o chladnokrevnou "rekonstrukci"... ale rozhodně 100% dávám za obsah! seděl jsem jak přikovaný a divil se něčemu tak neuvěřitelnému.

plakát

Magnum Force (1973) 

abych pravdu řek tak ty drsný hlášky a zvuk velkorážního koltu se za chvíli prostě omrzej.

plakát

Leviatan (2014) 

zdrcující, přímočaré,...

plakát

Kočka (1971) 

konec jedné éry. rozklad jednoho města. smrt jednoho vztahu... vše končí a nikdy už to nebude stejné jako dřív... nekompromisní... děsivé... film by měli vidět slepě zamilovaní: takhle byste jednou mohli skončit! film by měli vidět zahořklí manželé: takhle zle na tom snad proboha ještě nejste... při scéně házení papírku mi manželka řekla, že to je mnohem horší něž nějaký mexikánci s motorovou pilou... a měla svatou pravdu.

plakát

Desatero hříchů (2019) (seriál) 

no takovej moderní major zeman. abysme jako věděli co si máme myslet...

plakát

Učitel - Série 2 (2017) (série) 

ten konec!!! ach bože. co jsem komu udělal? jinak zbylé díly celkem ušly.

plakát

Zatracení (1988) 

krásná, opravdu krásná kamera... ty dloooooooooooouhý "přejezdy" ale jsou občas až taková manýra. ty lidi jsou občas takový neuvěřitelný. ale natočený s umem, to zas jo.