Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Běda tomu, skrze něhož přichází pohoršení (1950) 

"Je klidný, obyčejný zimní den. Den, kdy se člověk rád zamyslí, zavzpomíná. Je všední, prostý den.".. Tak to je něco. Pro zasvěceného se může jednat o opravdu skvělou komedii, osobně jsem se tou stupiditou královsky bavil.

plakát

Rebelové (2001) 

Jak jsem byl k tomuto filmu skeptický, tak musím přiznat, že mě více než mile překvapil. Sympatické obsazení (Norisová je tady opravdu překrásná, Hanák si to vyloženě užíval a malá role Poloczka je nezapomenutelná), šedesátými léty provoněná atmosféra, tu a tam i slušný vtípek a hlavně písničky, které jsou naprosto dokonalé, a které si popěvuju ještě dlouhou dobu po každém zhlédnutí. Děj sice není bůhvíjaký, ale v tomto žánru to vůbec nevadí. Na zlepšení nálady ideální snímek!

plakát

Ztracený svět: Jurský park (1997) 

Jak čtu zdejší hodnocení, asi jsem viděl jinej film. Spielberg vzal to nejlepší z Jurského parku, pořádně přitvrdil, atmosféru nahustil na maximum (scéna s karavanem je prostě top) a výsledkem je Ztracený svět. Pro mě nejlepší díl z celé trilogie.

plakát

Četník a mimozemšťané (1979) 

"Jděte se vyčůrat!", "On pije olej. Pije oleej!", "Takhle bác udělala matka představená, Abatyše", "Óóó náš maličkej vůz".. musím se přiznat, že s Četníkem ze Saint Tropez a Četníkem se žení určitě nejlepší díl.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Film, ohledně kterého se rozhodně nevyplatí dělat předsudky. Film, který nejde sledovat "jedním okem". Musíte se do něj vžít, přijmout ho a naplno si ho vychutnat. Stojí to totiž za to.

plakát

Život je stres (2008) 

Na to, že je to komedie, tak je to strašná nuda. Diane Keaton nesnáším, Day Shepard je v roli totálního idiota, děj je o ničem a jedinou hvězdičku dám za Liv Tyler.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Byl jsem zklamán. Ukázky v TV byly v tomto případě naprosto matoucí. Vesměs strašná nuda s tunami rádoby filozofických srdcervoucích dialogů a kromě skvělého obsazení na tomto filmu nevidím nic pozitivního. Přitom potenciál by byl... škoda.

plakát

Když se setmí (2004) 

Tak tento film mě dostal... čekal jsem průměrný krimi film, a místo toho jsem se dočkal skvělé komedie z prostředí Karibiku o jednom zloději, který se chystá ukradnout jeden vzácný diamant.

plakát

Maminčin mazánek (2007) 

Tak hloupé, blbé a neskutečné, až je to zábavné. Hederova snaha uchránit svou maminku před vztahem je k smíchu, spousta narážek a gagů potěší a díky sympatickému obsazení se na to i slušně dívá. Druhá polovina je už nudnější, až moc poučuje, obsahuje to klasické klišé, kdy se všichni pohádají, aby se za chvíli mohli zase usmířit a film mohl skončit typickým happy-endem. Přesto jsem se dobře bavil.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Tak správně sprostej vánoční film jsem neviděl... sice stojí a padá na Thorntonovi, jeho santu, kterej pije, chlastá, kouří a píchá jsem mu opravdu věřil a i když je snímek klasicky americký, za ten závěr jsem byl docela rád. Prostě vánoční film jak má být, akorát ne pro děti.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)