Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Nepříjemná pravda (2006) 

Al Gore je bezesporu výborý řečník a zcela chápu to, že se snaží využit svého umu a hraje divakům na city, aby je přesvědčil o své pravdě. Avšak co je moc to je moc a tragické momenty jeho života jsou zde naprosto irrelevantní a shazují tak jinak slušnou úroveň. Objektivnost také pokulhává, ale to už u dáného tématu není žádným překvapením. Je škoda, že snímky o globálním oteplování jsou zpravidla výpovědí pouze jedné strany a tím se stávají spíše jakýmsi ideologovým manifestem než seriozním dokumentem. I přez zjevnou zaujatost má však "An Inconvenient truth" co řict a pro mnohé se může stát silným emotivním zážitkem...... Hodnocení se týka pouze samotného filmu, ne mého názoru na příčiny změn klimatu. - 70%

plakát

Kdo může za globální oteplování? (2007) (TV film) 

Je jedině dobře, že ke každému názoru existuje protipol. Ačkoli by se o objektivnosti některých tvrzení dokumentu daly vest dlouhé polemiky, ukázal "The Great Global Warming Swindle", pro mnohé tak kontroverzní snímek, i řadu logických poznámek a faktů, o kterých environmentalisté velice neradi slyší. Při vzrůstající agresivitě proti každému, kdo se odváží pochybovat, je snímek zásahem do černého. Škoda jen, že se nedržel pouze ověřených faktu, ale zajížděl i do vod velmi podezřelých, čímž se pak ve své podstatě nijak nelíší od extrému opačneho. Tak či tak se jedná o zajímavé dílo, které stojí za shlédnutí - 70% .......... Dokument však ukázal ještě jednu věc. A to i přímo zde na csfd. Poodhalil "objektivnost" mnohých uživatelů, kteří se nedokáží přenést přez své názory na věc a hodnotí dobře nebo špatně pouze podle toho, co si o globálním oteplování myslí a ne podle zkutečné kvality snímku. Je to možná politování-hodné, nikoli však překvapivé.

plakát

Moje super úžasné šestnáctiny (2005) (seriál) 

Jedna z nejodpornějších věcí, kterou jsem kdy viděl. Přesto nedávám odpad. Jedna hvězda je právě za to, že pořad ukazuje, že ono zkutečné dno lidské společnosti je někde uplně jinde, než by kdo čekal.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Jeden z nejnudnějších filmu, který jsem viděl až do konce. Přesto ocenuji určitou kvalitu, kterou snímek bezesporu má.

plakát

Seirei no moribito (2007) (seriál) 

Seriál může být dobrý, skvělý nebo úžasný. To ale není tento případ. Seirei no Moribito jde totiž ješte dál. Má v sobě jakési neobyčejné kouzlo, které ho povyšuje někam mnohem výš. Perfektně promyšlený, originální příběh japonské mytologie doplňuje nádherný hudební doprovod a to vše ve skvělé animaci. Ale to je jen chvála, kterou můžete slyšet všude, prostě kdo neviděl nepochopí. Z postav seriálu bych vyzdvihl samozřejmě především Balsu, ale také věštce Shugu, který jako první pochopil, že obě strany vlastně bojují za stějnou věc. Seirei no Moribito je bezesporu nejlepší animovaný seriál, který jsem kdy viděl a také jedním z nejlepších seriálových počinů všech dob.

plakát

Ošklivka Katka (2008) (seriál) odpad!

ne ne není to fér dát tady odpad, není to fér k těm ostatním telenovelám, kde je aspon vidět nějaka snaha

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

nelze jinak, prostě důstojnost mi nedá, nemůžu dát víc

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Cím víc dílu, tím víc k nule.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Původně jsem hodnotil mnohem hůř, jelikož na první pohled je seriál více než podřadný. Avšak byl jsem nucen toto stanovisko přehodnotit. A nebylo to z toho neustálého strachu, že na mě pod posteli čeká Chuck Norris, aby se mi pomstil svým "roundhouse kick". Ani proto, že je to jediný člověk, schopný fotosyntézy, čí ten co dokáže dát mat bez jediného tahu. Bylo to zjištění, že seriál není tak úplně zbytečný a nudný, jako všechny ostatní s takovouto kvalitou. Ano je to neskutečná blbost, tak ubohá a podřadná, že je skoro hanba se na to dívat, ale přece je tu jedna věc. Veškerá seriálová kvalita zde upadla na bod mrazu a paradoxně je to právě ten důvod, proč je dobré si ke sledováni vzit náhradní trenky :-) ... Asi se zde nejedná o komedii, aspoň ne prvotně, ale přesto jsou zde scény, kde umírám smíchy - třeba když Chuck Norris holýma rukama zmlátí zuřivého medvěda, nebo porazí bojový vrtulník. No a co říci závěrem? Tak asi jako se v roce 1945 prezident Truman rozhodl pro lidštější řešení, tedy svrhnout jadernou bombu na Hirošimu, namísto vyslání Chucka Norrise, tak i já zde ze soucitu dávám 3hvězdy.

Ovládací panel
2 body