Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály
Oblíbení uživatelé

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Svítání (2009)  **** 21.03.2010

Svět, který je ovládán pouze upíry je spolu s herci "nejlepší" část filmu. Originální námět je promrhán béčkovou, i když velmi zábavnou režii. Lék a konečné vyznění filmu je zvláštní, ale pokud přistoupíte na hru autorů, tak to s klidem přežijete. Upírské téma mezi 3/4 hvězdy, no díky zábavnosti přimouřím oči a teda ty 4, pozor Svítání je lepší než Stmívání :o)).
     Kauzy z Bostonu (2004)  **** 16.03.2010

Lepší než Perry Mason a Matlock dohromady :-)).
     Na Západ (2005)  ***** 14.03.2010

Westernová minisérie, která je historicky věrná a hlavně poutavá. Odkazy na důležité události z 19. století jsou v každé části. Divoký Západ velmi uvěřitelný. Zajímavý výběr herců, dobrá hudba, krásná krajina. Víc podobných seriálů :-).
     Lítám v tom (2009)  ***** 12.03.2010

Výborné drama, které je hlavně zajímavé příběhem. Po "oscarovém" příběhu tu máme skvělé herce, kterým role naprosto sedla a další nominace na Oscary jsou tu. Z šesti nominací od akademie = nula, je opravdu smůla, nejvíc mě osobně mrzí scénář. Už jste taky začali pravidelně lítat, abyste měli co nejdříve 10 milionů mil? :-))
     Connected (2009)  *** 09.03.2010

Vizuálně zajímavé, příběhově mě to neoslovilo, ale určitě lepší 3. Další nehezká budoucnost :-)), protože bez kabelu ani ránu :o)!
     Tma/Světlo/Tma (1989)  ***** 02.03.2010

Brilantní, nechutné, zajímavé, no prostě švankmajerovské...
     From Paris with Love (2010)  ***** 28.02.2010

Očekával jsem zábavný akční snímek a ten jsem taky dostal. Travolta a Meyers jako slušná dvojka, k tomu ještě Travolta střílí o sto šest a hláškuje o dost víc. Když je Travolta v Paříži, tak je Paříž v nebezpečí! :-)) Slabších 5. Nejsem řidič! Jsem Váš partner. Jo, ten šachista. Taky hrajete? Vypadám na to, že hraju stolní hry!
     Nuit blanche (2009)  ***** 27.02.2010

Láska na první pohled je mocná a krásná až se z toho začne ničit svět kolem Vás :-).
     Legie (2010)  *** 23.02.2010

Zbytečně ukecané béčko, které určitou atmosféru má, ale příběh a nic moc efekty to srážejí dolů. Kvůli pár slušně zahraným postavám ještě průměr. Příběh vypadá, jak když ho autoři filmu ukradli z 5 série seriálu Supernatural, ale to nevidím jako chybu, ale pokud někdo má rád apokalypsu s andělíčky, tak zkuste určitě ten seriál. Na apokalypsu sakra málo akčních vložek, škoda (trailery slibovaly víc). Režisér sice debutuje průměrně, ale příště radši jen toč a nepiš :-).
     Kidnapping Caitlynn (2009)  **** 22.02.2010

Zajímavý nápad, dobré obsazení a důležitá rada pro život: "Pozor s kým jdete na rande". Mezi 3 - 4 hvězdy. 65 %.
     Zakletý v čase (2009)  **** 07.02.2010

Cestování v čase už nebude nikdy tak smutné.
     Star Trek: Enterprise (2001)  ***** 01.02.2010

Je to zajímavé, ale tohle je můj nejoblíbenější seriálový Star Trek aneb jak to bylo na začátku :-). Promiň Picarde. Slabších 5.
     Na odstřel (2009)  **** 21.01.2010

Politika je špína a špínou zůstane. Ale pravdou je, že bych radši byl tím politikem než novinářem:-)). Dobře natočené politicko-novinářské drama.
     Sherlock Holmes (2009)  ***** 20.01.2010

Ritchie vzal Sherlocka Holmese za správný konec - udělal z něho moderní detektivku s akčními scénami, krásně vizuálním Londýnem, megacharismatickou ústřední dvojicí a film okořenil správně nadupaným anglickým humorem. Rozprávky Dr. Watsona s Holmesem byly naprosto brilantní. Slabších 5. Již se těším na pokračování :o)).
     Číslo 9 (2009)  **** 14.01.2010

Atmosféra a vizuál dělají z filmu opravdu zajímavý animák. Škoda, že příběh byl tak jednoduchý. Krátká verze měla v sobě určitě ještě více potenciálu než bylo ve snímku ukázáno. Slabší 4. Vrátí se devítka, aby nám ukázala, jak bude vypadat budoucnost? :-)
     Veronika Decides to Die (2009)  **** 10.01.2010

Film, který dává radu do života. Berete ji? :-)
     Avatar (2009)  ***** 07.01.2010

Dokonalý film? Tak to určitě ne. Avatar je velmi dobrý film a to hlavně kvůli skvělým efektům. Cameron vytvořil nádherný nový (snový) svět, ale s příběhem si opravdu mohl trochu vyhrát - bohužel od začátku do konce člověk tuší, co se přesně stane. Worthington zahrál dobře a jeho modrýho Avatara si budete pamatovat dlouho po projekci. Musí se nechat, že je to krásná pohádka, která vydělá hodně peněz po světě:-). Slabých 5 hvězd. Film roku pro mě určitě ne!
     Teorie velkého třesku (2007)  ***** 07.01.2010

Máme tu rovnici - co se stane, když se setká jedna pěkná holka se čtyřmi vědci? = Proběhně opravdu velký komediální třesk :-)). Bonus: Vtípky a hlášky ze (a na) Star Treku. Kámen, nůžky, papír, ještěr a Spock :D.
     Castle (2009)  ***** 01.01.2010

Sexy Stana Katic, vtipný Nathan Fillion = vražedná 5 hvězdičková zábava :-).
     Až do smrti (2007)  **** 26.12.2009

Velké překvapení je tento Van Dammův filmek. Sice je to akční film, ale nejde tu jen o to, kdo koho dřív zastřelí, ale je tam snaha o příběh, vytvoření charakteru hlavní postavy a o režii. Jean - Claude by měl hrát zlý poldy, prostě to k němu nějak sedlo :-). Konec byl dost jasný, ale to mi tolik nevadilo. Van Damme po filmu JCVD snad opravdu chytá druhý dech!
     T4 Avatar Film Special (2009)  **** 24.12.2009

Mini-dokument k Avataru, kde si moderátor se všemi pěkně pokecá :-). Nenudí to, pěkné záběry z filmu a konečně už vím, kde toho Sama Worthingtona vyhrabali:o)).
     Život Briana / Monty Pythonův Život Briana (1979)  ***** 15.12.2009

Krásná parodie na Ježíše Krista :-). Nejlepší film od Monty Python.
     X-Men Origins: Wolverine (2009)  *** 14.12.2009

Nejzajímavější věc na filmu jsou úvodní titulky, bohužel zbytek velký průměr - ještě že to mělo dobrý efekty. 60 %.
     Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, The (2009)  **** 11.12.2009

Nicolas Cage je zpět! Z jeho posledních 10 filmů jasně nejlépe zahraná role, konečně se zase předvedl:-). Škoda málo využitého Vala. Krimi s naprosto šílenou hlavní postavou. Remake se povedl, dobré 4 hvězdy, bude i pokračování?
     Tunnel Rats (2008)  ** 08.12.2009

Uwe Boll asi miluje hru Vietcong a nejvíc ho ovlivnila mise, která byla právě v tunelu :-).
     Enterprise (2001)  ***** 30.11.2009

Velké překvapení je pro mě pilotní díl k seriálu Star Trek: Enterprise. Sympatická posádka, skvělé efekty, slušný příběh. Velmi kvalitní pilotní film ze světa seriálových Star Treků :-). Udrží seriál takovou laťku? :o)
     Stargate: Infinity (2002)  ** 30.11.2009

Opravdu velmi slabý animovaný seriál, který někde ukradl práva na název Stargate. Zábavnost minimální, logika často mizí v dáli, alespoň ta animace trochu ujde. Chápu, že seriál je určený pro menší děti, ale to nic nemění na faktu, že se tohle dílo moc nepovedlo.
     Únos vlaku 1 2 3 (2009)  **** 26.11.2009

Sice je to normální Thriller, který ve Vás toho moc nezanechá, ale díky dobrému spádu, zábavnosti, napětí a režisérskému umu to dobře utíká:-). Herci zahráli svoje lehké nadprůměry. Travolta vypadá zase jako velký drsňák. Slabé 4.
     Crimson Permanent Assurance, The (1983)  ***** 24.11.2009

Krátké, vtipné a navíc s dobrou pointou. Předfilm jak má být :-).
     NCIS: Los Angeles (2009)  **** 17.11.2009

Mladší bratříček Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service není tak nadupaný, ale i tak je to zajímavý a zábavný seriál z Los Angeles. Největší sympaťák je jasně Chris O´Donnell, který o sobě po delší době dává pořádně vědět:-). 75 %.
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah