Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Opravdu kvalitní film, který vás zaujme nejen svým strhujícím dějem, ale také skvělým obsazením a výborným soundtrackem. Obsazení se opravdu povedlo, Charlize Theron je jako zlá královna opravdu působivá. Trpaslíci také dobří. Myslím si, že se na tento film si zaslouží zhlédnout i víckrát.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Kdo by neznal legendární Simpsonovi? Můj nejoblíbenější kreslený seriál, proto že si v pohodě dokáže udělat srandu z kohoholiv a z čehokoliv. Vlastně ukazuje s vtipem dnešní společnost.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Po skvělé jedničce přišla úžasná dvojka. Po zhlédnutí filmu jsem si jen těžko vzpomínal, kdy naposledy jsem viděl tak skvělý film. Pro mě další případ kdy druhý díl překonal ten první. Nebojím se říct dokonalá hudba, opravdu před Hansem smekám. A ty zpomalené scény... prostě lahoda.

plakát

Machři (2010) 

Skvělí herci, skvělé hlášky, skvělá zábava tudíž skvělý film. Nejlepší komedie, kterou jsem v poslední době viděl, fakt jsem se popadal za břicho.

plakát

Bratři Bloomovi (2008) 

Tento film mě doslova uchvátil. Ani chvilku jsem se při něm nenudil, naopak skvěle jsem se bavil u vtipných scének. Přecházení mezi různými žánry v tomto případě neviznělo špatně, je to zajímavé jak se v jedné chvíli popadáte za břicho a v druhé napjatě čekáte, co se stane. Pasáž z Prahy byla perfektní a ten konec, kdy se neví jestli je to ještě hra nebo skutečnost, no prostě nádhera. Film si pět hvězdiček jednoznačně zaslouží.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Asi má nejoblíbenější vědomostní soutěž. Rád se koukám (tedy, když je čas) a v duchu si odpovídám na otázky.

plakát

Avatar (2009) 

Pro mě jednoznačně jeden z nejlepších filmů vůbec. Vizuální stránka filmu je tak dokonalá, že ať sledujete film ve 3D nebo jen ve 2D zanechá ve vás hluboký dojem. Když jsem byl na filmu v kině, samozřejmě ve 3D, téměř celý film jsem zíral na plátno s bradou někde na podlaze, dokonce jsem nesnědl ani půl krabičky popcornu. Film nedisponuje pouze vynikajícím vizuálními efekty, ale také nádherným, strhujícím příběhem, který vás do sebe vtáhne a nepustí ven, tedy alespoň mě nepustil. Děj mě natolik zaujal, že jsem o něm ještě dlouhou dobu po shlédnutí přemýšlel a stále si to nejlepší přehrával v hlavě. Nemám co dodat bombovní film. Pro pokračování Avatara jsem jednoznačně všemi deseti.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Pro mě dokonalý film. Celý děj je jedna velká hádanka, kterou hlavní hrdinové postupně odhalují. Strhující příběh a mocná hudba, při které běhá mráz po zádech jsou pro mě největší plusy. Víc k filmu nemám co dodat jednoznačně bomba.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Skvělý animovaný film. Nádherný, sice trochu smutný začátek, pěkný děj a nakonec šťastný konec. O vtipné scény se starají hlavně mluvící psi a „kevina“ - velký pestrobarevný pták.

plakát

Výplata (2003) 

Zajímavý příběh, hodně akce, skvěle se doplňující Ben Affleck a Uma Thurman. Žádný krvák přesto vynikající akční film.