Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (148)

plakát

Pepa (2018) 

Dost smutné, ale film mě vůbec nenudil. :)

plakát

Spoutej mě! (1989) 

Od božskýho Antonia bych se taky nechala spoutat.

plakát

Jak balit holky na mejdanech (2017) 

Naprosto odporný film.Nedoporučuju u toho jíst. Dávam jednu hvězdičku za myšlenku mimozemštanu.

plakát

Vražedné krásky (2013) (TV film) 

Ženský dokážou být fakt hrozný manipulativní mrchy!

plakát

Tvář vody (2017) 

Film od začátku do konce opravdu krásně vypadá. Kulisy i kamera jsou natolik vymazlené, že člověk musí smeknout. Vzájemný vztah zdánlivě odlišných bytostí je líčen citlivě a bravůrně, až divák snadno zapomene na mezidruhové rozdíly a začne oba filmové partnery vnímat jako sobě rovné duše toužící po opětované lásce.Vztah mezi těmito dvěma bytostmi nepotřebuje slova, stačí jim gesta a hlavně emoce. Pro koho film je? Pro romantiky. Pro jedince, kteří se cítí tak trochu jiní. Pro diváky, kteří hledají zvláštní pouto se zvláštní osobou. Pro milovníky inteligentních melodramat. Každopádně za mě velký potlesk panu režiséru a jeho dalšímu zvrácenému nápadu, který vás nechá dlouho přemýšlet nad vaším pohledem na ostatní. Schválně nahlédněte do vody a uvidíte svou pravou tvář...

plakát

Něžné vlny (2013) 

Spíš se to mělo jmenovat zrzavé vlny :D

plakát

Kocour Bob (2016) 

Vzniklo z toho neobyčejné přátelství, které dokážou pochopit jen ti, kteří mají se svou kočkou podobné pouto. James a Bob se navzájem potřebovali, podporovali a společně se probojovali k lepšímu životu. Když má člověk pro co, resp. pro koho žít, jde všechno mnohem snáz. Zde se poukazuje na skutečnost, že lidi si začnou všímat okolních lidí -cizích lidí někdy až prostřednictvím zvířat, ať je to pes nebo kočka ...... Najednou je možnost se s tím cizím člověkem začít bavit, všimnout si ho, zapamatovat si ho, najít na něm něco dobrého.Film ukazuje jak těžký je život na ulici, když pro ostatní nic neznamenáte a někteří lidé ještě dovedou být navíc zlí. A zároveň je zde krásně popsána nutnost mít přítele a nemusí to být člověk ,aby se život se zvládal líp.

plakát

Děda je lotr (2016) 

Jedna hvězdička za Zacovo tělo, jinak ten film je celej tak neskutečně odpornej , že jsem ho skoro ani nedokoukala do konce.