Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (73)

plakát

Pražská 5 (1988) 

Všechny povídky super. Monology Šteindlera mezi povídkami by mohly býti kratší a méně trapnější. Stejně tak psycho vsuvky dramatických divadel, které mi připadnou jak z jiného světa. Nicméně mám ráda tyhle starší české komedie, takže u mě 4*.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Hodně nechutně zvrácený horor o úchylném německém chirurgovi, z jehož obličeje se mi dělalo zle již na začátku filmu. Nápad na lidskou stonožku byl excelentní, zvláště co se stravování a vylučování týče. Díky tomu se mi při pár scénách vážně zvedal kufr. A tu holčinu, která to jakoby "naštěstí" přežila, ovšem přišitá uprostřed lidské stonožky, nezbývá než litovat. Osobně horory, kde převládá nechutnost se stříkající krví moc nemusím, proto 3*.

plakát

Paranormal Entity (2009) 

V některých částech filmu jsem se docela bála, nicméně je to zase jen napodobenina Paranormal Activity, proto **.

plakát

T.M.A. (2009) 

Myslím, že dobrý nápad na děj, jen se tam toho mohlo trošku víc dít. Nicméně konec se mi líbil. Na 4* tomu ale něco chybělo.

plakát

Prohnilí (1984) 

Tak to vypadá, když to má francouzská policie ve svém rajónu dobře zařízené :) Navíc myslím, že vypadnutí peněženky v nemocnici musí rozesmát snad každého. A i když přiznávám, že scének, které by mě naplno rozesmály, tam zas tolik nebylo, ovšem z této scénky mi málem tekly slzy smíchu :)

plakát

Prominenti (2010) (pořad) 

Občas mě to baví, občas jsou to hrozné klepy...

plakát

Lady XXL (2006) odpad!

Hrozná kravina :D

plakát

Zkouškové období (1990) 

Takové zajímavé staré české studentské drama. Bylo zajímavé vidět všecky ty známé herce za mlada ...

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)