Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (79)

plakát

Akta X - Babylon (2016) (epizoda) 

Parodie na postmodernu - skoro hluchý díl, dialogy psal nějaký zmatenec nebo wannabe filozof. Ženské postavy jsou opět krutě nablblé, vlastně všechny postavy tentokrát. A já se ptám proč? Proč by to chtěl někdo točit? Kdo si myslí, že se na tohle bude rád dívat?

plakát

Akta X - Můj boj 1 (2016) (epizoda) 

Maglajz současných konspiračních teorií, něco jako David Icke v kostce. Dialogy nechápu - takhle normální lidi nemluví - a jako hádat se o to, kdo věří/nevěří a kdo je blázen a není, tak to už snad máme za sebou, ne.

plakát

BTnJ - Na posedu (2009) (hudební videoklip) 

Výborný klip, který je natočen z perspektivy mně blízké, ale hlavně mě hrozně baví vizuálně. V tomhle stylu bych se klidně ráda podívala i na nějaký film - co je to vlastně? Hraný komiks?

plakát

Kurošicudži (2014) 

Jeden z nejlepších sluhů. Tenhle a Saturnin.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Za první dvě série bych se rozhodovala mezi 4* a 5*. Ale třetí série byla totálně WTF, natahovaná zpomalenýma záběrama za doprovodu typické americké hudby ve stylu "hero's coming" a prostě tobylo sto a jedna.

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Bůh nás ochraňuj... hlavně před Hřebejkem. (Teda pokud to není myšleno jako parodie... i tak dost nevtipná)

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Ano, ano, všichni jsme sociopati a vrazi a kdo není, ten určitě brzo bude... jako oddechovka a rozjímání nad tchyní či jinými nepohodlnými příbuznými je to fajn, neupírám tomu hezký vizuál a některé neotřelé způsoby pěstování a sklizně hub, avšak když očešeme vraždy, zbyde jakási pohádka a borec, co by měl radši rozjímat v zenové zahrádce než na pitevně. Mads Mikkelsen je prvotřídní jako vždy.

plakát

Podporuj muziku (2014) (TV film) odpad!

Režie Lipo. Kdo? Ten, co natočil v prezidentských volbách video podporující Dienstbira jr. Video, kterému chybělo k procítěnosti non plus ultra už jen štěnátko a jednorožec cinkající klíčema s duhou v pozadí. Ben Cristovao. Kdo? Ten, co z něj v nějaké soutěži typu superstar tekly pubertální dorostenky (bůhvíproč) a teď se pohybuje maximálně tak na stránkách bulváru. Pokud chce Ewa Farna tvrdit, že už je dospělá, měla by se podle toho chovat. Paulie Garand? Prej hiphoper a kamarád Lipa. Nemám nic proti hiphopu. Ale mám jednu podmínku-musí být poslouchatelný. OSA - zkostnatělá organizace, která skutečným umělcům (o těch v dokumentu si dovolím pochybovat) nakonec spíše škodí. A nakonec spotify... no ale to by si měl každý zkusit na vlastní kůži, to nebudu prozrazovat. Celá stupidita videa vynikne zde: https://www.youtube.com/watch?v=BDAkzn4DIfI