Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (197)

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

audio-vizuálně je to špička. každej záběr by se měl tesat. příběh je takovej jakej je. invenční bomby nečekejte (ale moc rád bych věděl, co za originální příběh někteří haters tohoto filmu považují). tohle je noir naší generace. PS: baví mě, jak tady lidi skučí nad absencí příběhu, pomalým tempem a že to je recyklace motivů atd. většinou jsou to ti samí lidi, co onanují nad Djangem a Hanebnýma Panchartama, který fakt ten příběh, originalitu a tempo postrádají. no, kolegové- Refn není tarantino, že ;)

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

neřikám, že je to totálně o ničem (pokud jste fandové těch big time american proslovů), ale fakt je, že lepší cgi mělo i CoD4

plakát

Rudý úsvit: Nová krev (2012) 

ale tohle nebylo vůbec fajn! schválně jsem si před tim dal Red Dawn z 84' a ten šlape. neříkám jaká je to bombice, ale funguje to tam o 100% líp, než tady.. mladí a krásní a dementní.. trochu to zachraňoval Chris a trochu J.D. Morgan&crew, ale jinak nůůůůůda a bolševický.. eh, čo to tárám.. pro-americký kecy o boji za domovinu..

plakát

Marebito (2004) 

všechno co bylo slibováno ve filmu chybělo :( bohužel- to tempo bylo vražedný a to musim přiznat, že jako fanboy japonský kinematografie jsem si zvykl na ledacos..

plakát

Džinró (1999) 

hodně jsem Ghost in the Shell tvůrcům věřil.. vůbec jsem nebyl zklamán.. nesnášim ty "over the top" anime, ale tady mi ani tolik nevadily ty vobrovský kvéry a brnění.. pochmurná nálada a dost pomalý tempo (jako by to byla špatná věc) mě to vynahradily.. reálnou předlohu pro některý postavy poznáte, pokud se zajímáte o japonský filmy (T.Mifune, wink wink)..

plakát

Green Lantern (2011) 

r. reynoldse nemám vůbec rád, takovej nadrzlej budižkničemu.. a blake? potěš koště, sice tady nebyla ani opilá ani nahá, vlastně právě proto to bylo asi tak slabý.. (takovej potenciál a nevyužít ho!) .. úpřímně nechápu Sarsgaarda, proč do doho šel? stejně tak mark strong.. inu prachy nesmrděj, ale cgi není všechno.. dc je s nápady v koncích.. ňuuuuuďooo...

plakát

Prometheus (2012) 

a to je ono. už to tady zaznělo. první dvě třetiny super a ta poslední, tak nějak nevýrazná.. některý scéný jsou totálně mega.. jiný už méně.. zvraty ve scénáři (nebo spíš zmatky), mě fakt mrzej, protože ridley tohle zvládnul perfektně udělat. jen ten scénář :(

plakát

Moon (2009) 

Love se mi tak nějak líbil víc.

plakát

Šílený Max: Bojovník silnic (1981) 

pecka! po nudné 1 a sračkoidním mainstreamu 3 je tahle 2 to nejlepší z trilogie! a každej Fallout fanda mi dá za pravdu :)