Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (29)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

Jsem ročník  60 let a něco takového jsem v životě  neviděl. Kýč, vulgarismus, katastrofa no nazdar. Kam to spějeme??  Tak to jsme  s uměním totálně v koncích. Námět  byl  dobrý ,ale realizace se krapet  nepovedla- slušně řečeno. Jediné pozitivum na filmu spatřuji  v tom, že nám ukázal nejnižší hodnotu  kvality.

plakát

Vesničko má středisková (1985) 

Kvalita filmu  se cení taky podle toho, kolikrát jej snášíš vidět. U mně  do nekonečna:-)) Jednoznačně vynikající  ne li nejlepší film bez vady. Já vždy, když jsem jej viděl, tak jsem v něm objevil něco  nového co jsem nějakým způsobem prošvihl. Fantastičtí herci p. Hrušínský nejstarší- lépe jsem  ho hrát neviděl a to má toho na kontě  mraky( Švejk, Postřižiny, Slavnosti sněženek a.t.d, Libuška Šafránková , P. Čepek János Bán, M. Labuda a spousta  dalších.......No režie,  scénář ,hudba ,masky prostě ne plný, ale překypující kotel všeho.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Tohle  se  moc  nepovedlo ,bohužel:-(( Camerona  mám nejraději, jeho  snímky mě vždy  nadchly(  Propast ,Terminátor, Vetřelci, Titanic , Avatar 1), ale tohle mně připadá jako hezký obal a v něm nic moc produkt. první díl je někde jinde, má správný náboj a velmi málo hluchých míst. Tohle ničím nepřekvapilo a čekal jsem o dost  víc strhující snímek. Kdosi tady psal třetinách ,taky mě to připadalo jako exhibiční utkání v hokeji proti infarktovém čtvrtfinále a semifinále v Nagánu. Ale taky chápu ,že překročit svůj stín není jednoduché. Jak se říká " Není pokaždé  posvícení" Na druhou stranu bych se  přimlouval za dvojí hodnocení všech filmů jako v krasobruslení. Technicky výtečný, obsahově slabí, čili*****/**

plakát

Plán útěku (2013) 

Já jsem si to užil!! Mám je rád,určitě světovou filmovou tvorbu v tomto směru ovlivnily ,jako nikdo.Splnil se mě sen a viděl je spolu hrát a kopali za stejný tým jako kladní hrdinové. Já dávám 5* i za zásluhy k filmům ostatním.

plakát

Muži v naději (2011) 

Velmidobrý počin ve filmařině u nás,já se bavil výtečně.Vše parádně promyšleno a výborně zapadalo.Mělo to hlavu patu,výborně naznačení pořekadla "POZDĚ HONIT BYCHA" Také herci hrály dobře. Bohužel nemůžu se zdržet komentu na některé komentáře od pár uživatelů,kteří zřejmě moc toho nepochopily,ale za to film určitě nemůže.Jak proboha může někdo něco takového moralizovat???Rada pro všechny přemýšlející ve filmu o komedii a zvlášt pro Tetsuo"nedívejte se na komedie,nerozumíte jejímu účelu !!!"Je mně Vás opravdu líto. Gratuluji,u mně jasných 90%

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Nic pro lid tipu cool,silně citově dojemný příběch ,velmi mě pohladil po duši,prostě super. Pro ty, kdo nechápou tento typ filmu bych řekl, že jsou o něco chudší.Díky bohu,že je svět tak barevný. Dávám za 90%

plakát

Jak básníci neztrácejí naději (2004) 

K tomu nejlepšímu v celé serii co se u nás natočilo i když nejslabší dil.Bohužel veškerá konkurence se nemůže pochlubit tak zdařilými snímky,což je nedobré pro nás, co dilka sledujeme. A protože se mně to celé líbí/u tohoto dílu realita na naši společnost pasuje skoro ukázkově/ dávám 80%. Ono to v podstatě byl záměr tvůrců ve všech dílech a dosti se podařil. Vtipně vyjádřit naši společnost ve všech průnicích ,jak v čase,tak v osobnostech.

plakát

Pošta pro tebe (2005) (pořad) 

Nechápu jak se dá tohle hodnotit,jiná věc je komentář.Tohle vážně není film s herci,...... A nezlobte se, ale s vyjádřením některých nemohu souhlasit.Připadá mně to,jako urážka , cinismus a neúcta, k některým osudům , tragediím a lidským neštěstí.Co tak více projevit pochopení???

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

Z našeho malého rybníčka mě to opravdu zaujalo,rozhodně lepší než ty amíkovské a různé .Jistě některé jsou díly na míň hvězd, ale celkově více dobrý.Já se prostě dobře bavil dávám 75% A zjištuji, že i 30 dil je dobrej,tak jen tak dál.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Uřčitě to nebylo špatné pokoukání,ale chtělo to větší parcelu ,ale jinak velmi dobré triky a za dne. Dávám65% Jak to ,že pod Win7 nemohu najít možnost hodnocení??????????