Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (21)

No Tomorrow

No Tomorrow (2016) (seriál)

Evie (Tori Anderson) je něco kolem třiceti a nikdy nic pořádného vlastně nezažila. Xavier (Joshua Sasse) má seznam věcí, které chce zažít, než přesně za osm měsíců a dvanáct dní zemře, a to společně s celou populací. Je totiž přesvědčen, že přijde apokalypsa.

A jeden takový seznam pomůže sestavit i Evie.

Sněhulák

Sněhulák (2017)

Geniální, přesto excentrický detektiv Harry Hole (Michael Fassbender) je s prvním sněhem přivolán k případu zmizelé ženy, po níž zbyla jen šála obtočená kolem sněhuláka postaveného před jejím domem. Společně s dopisem podepsaným "Sněhulák" dostává Hole i novou a neméně tajemnou kolegyni Katrine Bratt (Rebecca Ferguson). Během pátrání se začnou odkrývat nejen tajemství zvláštního zmizení, ale i samotné Katrine, která má s případem společného víc, než kdo tušil. Harry Hole tak bude muset více než kdy jindy dokázat, co v něm skutečně je.

The Man Who Made It Snow

The Man Who Made It Snow (2024)

Max Mermelstein (Jake Gyllenhaal) začínal jako obyčejný pracovník v hotelu, během času se však vypracoval na jednoho z nejdůležitějších členů tzv. Medellínského kartelu. Slibnou kariéru drogového pašeráka musí ale vyměnit za policejní ochranu sebe a své rodiny poté, co mu kartel přikáže zavraždit jednoho z rivalů. Začíná tak přerod obyčejného muže v jednoho z nejdůležitějších svědků ve válce policie proti drogovým lordům.

Noční zvířata

Noční zvířata (2016)

Susan (Amy Adams) opustila svého manžela před více než 20 lety, minulost se však náhle připomene společně s rukopisem knihy Nocturnal Animals a žádostí o přečtení. Susan se ponoří do příběhu Tonyho (Jake Gyllenhaal), jehož manželka a dcera byly během rodinné dovolené v lesích znásilněny a násilně zavražděny neznámými útočníky. Susan tak začne zpochybňovat vztahy v domácnostech a jejich bezpečnost a dokonce vlastní manželství.

Emulsion

Emulsion (2014)

Tvořili by obyčejný manželský pár, kdyby Isabella jednoho dne nezmizela z auta na parkovišti. Ronny se snaží svou manželku bezvýsledně vypátrat. Vezme dokonce práci na tom samém parkovišti a hnán vzpomínkami na společné chvíle, tráví každou noc na místě, ze kterého Isabella zmizela. Během jednoho večera je však na parkovišti napadena prostitutka a Ronny se rozhodne únosce sledovat. Stopa ho dovede do hlubokého lesa, kde najde pouze prázdné auto s filmem, který navždy změní jeho život a objasní tak události Isabellina zmizení.

Captain America: Občanská válka

Captain America: Občanská válka (2016)

Po nepříjemných událostech způsobených Ultronem se světová vláda rozhodne podpořit regulační zákon o registru všech superhrdinů. Zatímco Tony Stark (Robert Downey Jr.) souhlasí, Steve Rogers (Chris Evans) odmítá vládní dohled a postaví se zásadně proti. Stačí malá jiskřička, aby se mezi dřívějšími spolubojovníky rozhořela bitva epických rozměrů - občanská válka superhrdinů.

High Rise

High Rise (2015)

Píše se rok 1975. Ve 25. patře luxusního věžáku se mezitím usidluje mladý doktor Robert Laing (Tom Hiddleston), zlákaný životním stylem londýnské smetánky. Izolovaná od okolí ve svém vlastním bezstarostném světě vytvořeném architektem Anthonym Royalem (Jeremy Irons) je tato společnost držena pohromadě pouze loajalitou. Ta se však začne postupně vytrácet a na povrch začnou vyplouvat třídní nespravedlnosti, ukryté v nejnižších patrech budovy a hluboko v každém jejím obyvateli. Svojí troškou k vyhrocení nebezpečné sociální situace přispějí jak samotný Robert Laing, tak také jeho nový přítel, dokumentarista bydlící ve 2. patře Richard Wilder (Luke Evans).

Kelly & Cal

Kelly & Cal (2014)

Kelly je novopečená matka s duší rockerky uvězněná v domě na předměstí. Cal je sedmnáctiletý puberťák uvězněný na invalidním vozíku. Jejich seznámení vyústí v nečekané přátelství, které zažehne tu správnou jiskru a vtáhne je oba zpět do života.

Purpurový vrch

Purpurový vrch (2015)

Severozápádní cíp Anglie je plný více či méně prosperujících panství. Jedno z nich je však velmi speciální. A právě do něj se brzy po svatbě přestěhuje mladá dívka Edith Cushing (Mia Wasikowska). Jejím novomanželem je okouzlující sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), který zde žije společně se svou sestrou lady Lucille (Jessica Chastain). Edith však velmi brzy začíná zjišťovat, že její manžel není tím, kým se zdál být. Na povrch začne vyplouvat jeho tajemná a ne vždy příjemná minulost.

Slídil

Slídil (2014)

Cílevědomý novinář Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) se s partou nezávislých kameramanů a osobitou životní filosofií ponoří až na samé dno losangeleského podsvětí. Podporován Ninou (Rene Russo), zkušenou televizní redaktorkou, stírá postupně hranici mezi pozorovatelem a pachatelem a nachází své poslání v práci investigativního novináře ve vražedném světě nočního Los Angeles.

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron (2015)

Pokus Tonyho Starka (Robert Downey Jr.) o zahájení dosud nepoužívaného mírového programu se zvrtne v něco děsivého. Stará parta superhrdinů musí opět spojit své síly, tentokrát v boji proti Ultronovi. Jejich křehké spojenectví  zažije nejednu zatěžkávací zkoušku a snaha zachránit svět je dožene až na hranice možností.

Bojovník

Bojovník (2015)

Billy Hope (Jake Gyllenhaal) je profesionální boxer. Jeho kariéra dosáhla vrcholu ve chvíli, kdy se stal šampiónem velterové váhy. Pocit vítězství mu však zhatí rodinná tragédie a život se mu náhle začne rozpadat na kusy. Zdá se, že nejtěžší boj ho teprve čeká.

Noc v New Yorku

Noc v New Yorku (2014)

Režijní debut Chrise Evanse zavede diváky do nočního New Yorku. Mladé ženě Brooke Dalton (Alice Eve) ujede vlak v 1:30 do Bostonu a navíc je okradena. Náhodou však potkává pouličního muzikanta Nicka Vaughana (Chris Evans), který stráví noc tím, že se jí snaží pomoci dostat se i přes všechnu smůlu do Bostonu dřív, než dorazí její manžel.

Everest

Everest (2015)

Dvě expediční skupiny na Mt. Everest v roce 1996 postihla jedna z nejhorších katastrof v dějinách horolezectví. Snímek vypráví dramatický příběh americké skupiny, vedené Scottem Fischerem (Jake Gyllenhaal), a novozélandské skupiny pod vedením Roba Halla (Jason Clarke) při jejich pokusu dobýt vrchol nejvyšší hory světa.

Ain't Them Bodies Saints

Ain't Them Bodies Saints (2013)

Po nepovedené přestřelce v odlehlé chatrči je Bob Muldoon (Casey Affleck) zatčen a odvlečen přes celý Texas od své těhotné manželky (Rooney Mara). Z vězení se mu podaří po čase utéct a vydává se zpět přes nehostinnou texaskou krajinu, aby se poprvé setkal se svou dcerou.

The Fitzgerald Family Christmas

The Fitzgerald Family Christmas (2012)

Před 20 lety opustil Big Jim Fitzgerald svou rodinu, manželku a sedm dětí, a zmizel neznámo kam. Rodina se s nastalou situací vyrovnala po svém a každý člen se se životem pral způsobem sobě vlastním. Jindy klidné vánoční svátky ovšem naruší nečekaná zpráva od Jima, který oznamuje, že by je chtěl strávit s rodinou. Na povrch najednou vyplouvají staré křivdy a spory, ale také láska, odpuštění a nová naděje.

Nepřítel

Nepřítel (2013)

Tertulianu Afonsovi změní život videokazeta s filmem, ve kterém hraje muž vypadající přesně jako on před pěti lety. Z obyčejného středoškolského učitele dějepisu se tak rázem stává muž posedlý touhou najít svého dvojníka.

Mobster: A Call for the New Order

Mobster: A Call for the New Order (2016)

Tragédií začíná životní příběh Billyho Marcella. Šestiletá práce v utajení pro FBI, během které se úspěšně infiltruje do italské Cosa nostry a podílí se na jejím pádu, vyústí v brutální čin, kdy jsou komunisty zavražděny Billyho manželka a dcera. On sám je prohlášen za mrtvého a případ se pro FBI uzavírá. Nikoli však pro Billyho, který utíká do Maroka, je chycen, a jako usvědčený vrah poslán do vězení. Šanci na propuštění mu nabídne místní drogový magnát výměnou za slib věrnosti. Touha po pomstě ho dožene zpět do USA, kde rozpoutá válku proti komunistům a hlavně proti systému, který ho zradil.

Boží stvoření

Boží stvoření (2013)

Lester Ballard (Scott Haze) je násilník, který žije v jeskyni, naprosto izolován od společnosti. Postupem času se u něj projeví nekrofilie a pedofilie. Film je příběhem muže, který se dostane na samé dno, což ho dovede až k nejhoršímu zločinu.

Vedlejší účinky

Vedlejší účinky (2013)

Film vypráví příběh Emily Hawkins (Rooney Mara), která zažívá psychicky vyčerpávající chvíle po tom, co se její manžel (Channing Tatum) vrátí z vězení. Následkem toho začne brát léky. Aby se k nim snadněji dostala, začne mít poměr s doktorem (Jude Law).

Reklama

Ovládací panel
4 body