Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (91)

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

S druhou sérií jsem po zklamání z té první trochu otálel, abych otupil očekávání a i když jsem se snažil odpoutat od knižní předlohy, tak musím říct, že to bylo peklo. Nuda, blbé dialogy, nesmyslné chování  a pomálu akce. Pro mě Geralt a Ciri opět super, nějak jsem si zvykl na Marigolda, který byl tady plusem stejně jako Dijkstra, ale Triss, Yennefer a nově Nenneke jsou dost mizerné. Vrcholem je Cahir, který vypadá jak slizký pedofil. Doufejme v lepší pokračování.

plakát

Vlastníci (2019) odpad!

To si snad někdo dělá p****. Česká kinematografie je v ho**** a tímhle stylem se k lepšímu určitě nikdy nepohne...

plakát

Zaklínač - Začátek konce (2019) (epizoda) 

Pro začátek velké zklamání. Zmatené bez něčeho, co by vtáhlo někoho, kdo nezná předlohu.

plakát

Blok 99 (2017) odpad!

Bohužel jsem si až moc pozdě přečetl komentář od Miko55555. Nepřemožitelný, nezranitelný, atd... Ani natočeno to moc dobře není. Padne na kolena do střepů a tahá je jako by byly skrz, ale chodí, jako by nic. A ruce jsou úplně v pohodě, ani obvaz si neumazal?... Rozšlapávání hlav a poslední záběr už byla jen "třešnička" na dortu... Nic horšího jsem dlouho neviděl. Idiotské je slabé slovo.

plakát

Špióni odvedle (2016) 

Celkem příjemné překvapení. Nenáročné a pohodové pokoukání. 3* + Gal Gadot = 4*

plakát

Rudý kapitán (2016) 

Po přečtení komentářů jsem se snažil nic nečekat, ale bylo to ještě horší. Odfláknuté, nudné a některé scény nesmyslné. Snažím se nesrovnávat s knihou, ale tohle je nejhorší zpracování knižní předlohy, co jsem kdy viděl...

plakát

Lemmy Forever (2010) 

Naprosto skvělý dokument plný zajímavých faktů a super keců ostatních muzikantů a syna. Sex & Drugs & Rock & Roll (Jack & Marlboro) Od začátku na vždy. Podle mě jeden z mála hudebníků, který si jel stále to své. A za to RESPECT forever!!!

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Pokud si pan režisér dal tolik práce s filmem, tak já na oplátku vypotím svůj nejdelší komentář, ptž si to asi film zaslouží. Od začátku jsem si liboval, že bych po delší době mohl splynout s davem a film ohodnotit velmi pozitivně. A ono nic. Z kraje musím podotknout, že délka přes čtyři hodiny pro mě nebyl problém. Důvodem bylo asi očekávání. První cca hodina utekla jako nic, tak jsem doufal, že vše půjde dál a děj bude gradovat. Ne ne ne. Celé mi to připomínalo ne moc vysokou sinusovku. Vždy, když jsem čekal nějakou akci nebo něco podobného, nic moc se nakonec nedělo. Vůbec mi nevadilo skákání v čase. Jedině část z dětství byla opravdu dobrá. Zbytek dost pokulhávala, chyběla zde jakákoliv zajímavější akce. Naopak jsem nerozuměl scéně, kdy po večeru, kdy se choval Noodles jako dokonalý gentleman, najednou v autě zprzní Deborah. To mělo znamenat, že vždy dosáhne, co chce? Pokud ano to to bylo asi jediné, kdy mě to napadlo, protože jinak se moc cílevědomě neprojevil. Když jsem i Deborah. Ona jako nestárne? Ve filmu, kde bylo vše celkem dotažené kostýmy zúčastněných, auta a atmosféra dané doby, kdy se část děje odehrává, bylo toto nepochopitelné. Soudržnost (přátelství?) mezi členy "gangu" nebyla vidět a žádná z hlavních postav si nezískala u mě ani trochu sympatií. Vedlejší postavy, kdy jejich vstup do filmu naznačoval možné zpestření, většinou vyšuměly do ztracena. A konec? To jako nikdy neviděli fotku ministra v novinách, když se jedná o takovou mega kauzu. To už je moc. Cca po čtvrtce filmu jsem chtěl dát 5*, ale postupem času jsem ubíral a na konci mi zbyly 3. Po zpětném přemítání a psaní komentáře nemůžu dát víc jak 2*.Když to shrnu (na začátku máme 5*), tak za "kulervoucí" konec - 1*, nedůvěryhodnost postav -1*, zbytečné scény -1*, nenaplněný potenciál první cca hodiny -1* na druhou stranu úžasná hudba (i když se mohlo do některých scén přidat něco živějšího) +1*. To máme sečteno a podtrženo ušmudlané 2*

plakát

Reach for the Sky (1956) 

Letectví okolo WW2 mi není úplně cizí, ale přesto se musím přiznat, že mi jméno Douglas Bader moc neříkalo. Na Reach for the Sky jsem narazil jen šťastnou náhodou a musím říct, že jsem moc rád. Je neuvěřitelné, co člověk dokáže svojí vůlí a s velkým sebezapřením. Obával jsem se delší stopáže, ale zvládl bych i několik desítek minut na víc. Film mi příjemně plynul a u konce jsem měl tendence pustit si ho znovu. Jediné, kdy jsem byl na vážkách bylo, když byl Bader v zajetí. Zde mi nesedělo, že by s ním Němci zacházeli tak slušně, ale nevím. Jako bonus tu byla velmi sympatická Muriel Pavlow. Dlouho jsem neměl tak jasno o hodnocení.

plakát

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny (2013) 

Nic moc mi to neříká. Mělo to být něco jako Pulp Fiction? Asi nesporné je to, že herci zde byli skvělí, ale to to nezachrání. Nikdy víc o tom nechci slyšet a už vůbec ne, to vidět.