Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (75)

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

V případě zájmu o přerostlé bojující ještěrky doporučuju proklikat začátek a konec filmu. V případě zájmu o smysluplný děj, více než nulovou motivaci postav a hodnotně strávené 2 hodiny života doporučuju zbytek filmu úplně vynechat, protože je to kravina.

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

50% kvůli úplně zbytečný mexikánský příběhový lince, zbytečně přehanýmu proLGBT a zbytečně přehnanýmu feminismu vecpaným všude, kde to jen jde. Seriál z 60. a 70. let upravenej pro připosraný precious snowflaky. Plus ohromná spousta nelogických kravin včetně fyzikálních přešlapů. Promrhanej potenciál zajímavýho nápadu.

plakát

For All Mankind - Season 1 (2019) (série) 

50% kvůli úplně zbytečný mexikánský příběhový lince, zbytečně přehanýmu proLGBT a zbytečně přehnanýmu feminismu vecpaným všude, kde to jen jde. Seriál z 60. a 70. let upravenej pro připosraný precious snowflaky. Plus ohromná spousta nelogických kravin včetně fyzikálních přešlapů.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Ten Renč je neuvěřitelnej kokot. Michael Bay pro voliče Babiše.

plakát

Bažináč - Pilot (2019) (epizoda) odpad!

Naprosto dementní amatéřina srovnatelná s produkcí Asylumu (až na budget a CGI). "Zabila jsem svojí kamarádku" - "ok" - děj běží dál jako by to bylo úplně normální...

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Až na pár zbytečných zkratek a obezliček tomu v podstatě není moc co vytknout. Ale po těch 11 letech s Avengers jsem prostě a jednoduše čekal od zakončení jejich éry víc. Russoovci to zahráli na jistotu, nicméně všechna čest, že tolik postav a dějových linek drží pohromadě. Psát to Lindelof a režírovat Snyder, tak je z toho sračka v prvních 30 sekundách. 8,5/10 ale ke kvalitě Infinity war mělo Endgame daleko.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

To se vám takhle jednou sešli hlavouni z EMI, 20th century Fox a přeživší členové kapely Queen a řekli si, že složitej životní příběh jedný z nejslavnějších buzen na světě a její kapely by ještě pořád mohla bejt slušná dojná kráva, ze který půjdou vystříkat nějaký prachy. Protože prachy se vždycky hodí, ne? Takže vzali ten příběh, hodili ho do mixéru s kupou starejch songů (který se i přesto dají prodat přes iTunes, Play music, Deezer, atd., plus aby všichni ti slzející gender neurčití diváci nezapomněli, připomeneme jim to v závěrečným song recapu z live aid($), geniální!), přimíchali špetku klišé, k tomu trojnásobnou špetku šedi, trochu latexu, jednu trvalou a umělý zuby, pořádně to zamíchali a okleštili a vznikl kasovní trhák s naprosto nevyužitým potenciálem. Ale koho to zajímá, prvotní cíl byl splněn.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Každý další díl téhle leštěné rozředěné sračky je větším a větším mučením, které jsem vydržel jen ze setrvačnosti a mého OCD neopustit rozkoukaný seriál. Takhle neuvěřitelné tupé a extrémně natahované dialogy a vycpávací scény o ničem jsem snad nikde jinde neviděl, ke konci je čím dál tupější i scénář a chování postav. V každém dílu je několik scén, které se snaží hrozně moc hrát na emoce, ale naprosto se míjí účinkem, protože se z nich ani nedá poznat, jaké emoce mají vyvolat. A to mimo jiné i proto, že si k postavám nemůžete najít cestu - žádná není sympatická, a už vůbec ne sám Punisher, který je vyobrazen jako nevyrovnaný psychopatický řvoucí magor. Kdyby se v Netflixu to "NIC" nesnažili natáhnout na 13 dílů, asi by se z toho dalo udělat obstojných 5-6 dílů krvavého masakru a odplaty. S kvalitnějším castingem, ne bandou mrmlajících amatérů. Naj seriál tohto roka prej...hovno.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

U prvního Thora jsem se královsky bavil, dvojka mě celkem zklamala, ale Ragnarok to bohatě vynahrazuje. Jede na stejném vajbu jako jednička, jen do toho přihazuje duhovou šílenost Waititiho, bere se ještě míň vážně a je to neskutečná zábava. Smršť vtipných, jednoduchých a přesto chytrých dialogů, skvělí herci i postavy a děj odsýpající bez jakýchkoliv zaškobrtnutí. Jak tu někdo psal, Ragnarok se svým tónem hodně podobá i Strážcům galaxie, kteří před lety vtrhli do Marvelovského universa a vklínili se do sypačky seriózních Avengers filmů, které svou strojovou kvalitou bez duše začínaly nudit. To samé dokázal znova konečně i Ragnarok. Taková malá revoluce, jen se nepodařilo natisknout dost letáků, no.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Na stupnici filmové (ne)logiky máte cheesy popcorn filmy, u kterých si říkáte, že je to pitomý, ale bavíte se, takže ok. Daleko nad nima jsou parodie, kde nic záměrně logiku nedává, a právě proto jsou tak vtipný. A pak je tu The Fate of the Furious, který se pořád bere až moc vážně, přitom v něm nic nedává smysl, je plný vymletých dialogů a proslovů, fyzikálně, technologicky a dějově logika naprosto přestala existovat a ještě k tomu je to jen o nudném repetitivním explodování aut a ponorek. Jedna hvězda za Stathama s nemluvnětem - nejlepší dialog celýho filmu (spoiler: nemluvně nemluvilo).