Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Frajer Luke

Frajer Luke (1967)

........Kouření v leže na kavalci je přísně zakázáno. Při kouření musíte mít spuštěný vobě nohy přes pelech-Koho načapám při kouření v leže, stráví noc v díře. Máte dva vejtuchy, každou sobotu dáte čistý prostěradlo nahoru, vrchní prostěradlo dolů a spodní prostěradlo do prádelny-Kdo vodevzdá špatný prostěradlo, stráví noc v díře. Žádný sezení na kavalci ve špinavejch kalhotech-Kdo bude sedět na kavalci ve špinavejch kalhotech, stráví noc v díře. Kdo nevrátí prázdnou láhev vod pití, stráví noc v díře. Za hlasitý mluvení skončíte taky v díře. Máte-li dotaz obraťte se na mě. Jsem Kar, zdejší kápo, zodpovídám tu za pořádek-Kdo naruší pořádek, stráví noc v díře.

Dvanáct rozhněvaných mužů

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Zcela jistě jedno z nejlepších, ne-li nejlepší filmové drama, které jsem doposud viděl. Vstávám ze židle, smekám a tleskám.

Matrix

Matrix (1999)

Výsledkem této geniální scénařské, potažmo režisérské práce nemůže být nic jiného, než skvost skvostů, kterému po právu patří přední filmové příčky.

Life Cycles

Life Cycles (2010)

Tenhle snímek o MTB se snad ani nedá s těmi dalšími, které byli dosud natočené, srovnávat. Jedná se o naprosto jiné pojetí kola jako takového, což film posouvá do úplně jiné dimenze a dodává mu tak zvláštní atmosféru. Můžete se těšit na neuvěřitelně krásné záběry akce s nádhernou krajinou v pozadí. To vše umocněné luxusní hudbou a jednoduchým, ale přesto zajímavým příběhem.

Ovládací panel
3 body