Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 995)

plakát

Teď vaří šéf! (2014) (pořad) 

Jednoduche ale prijemne recepty. Tady je jeste videt Pohlreichovu radost z vareni

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Srdečné pozdravy z lázní (2024) (epizoda) 

Dalsi dil, ktery me vubec nebavil, jeste ze uz bude konec. Mozna kvuli upozadeni Machacka na ukor sve levitujici dcery a mozna kvuli jednotvarnemu prostredi lazni. Takze zase je to jenom o Snizkove (Fialova ale az moc prehrava), potesila aspon trochu Chylkova.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Balada pro Kozlopíra (2024) (epizoda) 

Nejslabsi dil, jak uz nazev napovidal, tentokrat se musim vubec snazit aspon na tu druhou a abych to dokoukal. Jen asi kvuli te Snizkove v pionyrskem. Koktajici serif i Cinova vyrazka uz jsou za hranici trapnosti.

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) 

Grilovani neni zrovna moc silne tema na soutez a primacke provedeni je jeste slabsi. Casting evidentne ciste podle vzhledu sexualni orientaci a velikosti tetovani, ale nejhorsi jsou neustale nudne mluvici hlavy a jeste nudnejsi a zbytecnejsi 'moderatori'. Snad jen kvuli Pohlreichovi se Svatkem a jejich tipem jsem se na to vydrzel horko tezko divat (v porovnani s jeste horsim Masterchefem), ale jen protoze jsem nemel nic lepsiho na praci. Po dvou dilech vzdavam, na neustale vyskakujici a prerusovaci reklamy nehodlam koukat. Prostrihat tak na polovinu vcetne moderatoru a stupidnimu rozstrelu, mohlo by se to priblizit k 50%. Hned po finale Pece cela zeme je videt ten konstrast s tvorbou CT, ktery do urcite miry ospravedlnuje koncesionarske poplatky a Bebarova s Koptou uz mi nepripadaji tak zbytecni.

plakát

Peče celá země pomáhá dětem (2024) (pořad) 

To se nepovedlo. Nezajimavi hoste, plno reklamy a neustale skakajici kure. No a vrchol tomu dal Marsalek zadanim jidasu z prasku. Meli radsi pozvat minule viteze jako v britskem specialu. Fakt jsem uz musel vypnout zvuk a pockat na zaverecne vytvory, za ktere aspon tu jednu.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Paní, vy jste vdova! (2024) (epizoda) 

Zacatek se Snizkovou vypadal nadejne, ale nakonec to je jen duvod, proc davam (opet) aspon za 3. Ale jsou opravdu divne veci mezi nebem a zemi, aniz bych vedel, o cem bude epizoda, tak jsem si kratil chvili sledovanim Ghostbusters II na BBC.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Druhou jen za zaverecne cameo. Fakt nevim, zda to melo byt urcene pro deti nebo pro puvodni fanousky, protoze dohromady to nefunguje

plakát

Floyd v Indii (2001) (seriál) 

Keith Floyd vyrazne zpopularizoval televizni vareni pomoci sveho showmanstvi. I kdyz to neni zadny skvost, zahajil celou novou eru kulinarskych poradu. James Martin, Matt Tebbutt, Hairy Bikers nebo Jamie Olivier ho nikdy neopomenou zminit.

plakát

Two Greedy Italians (2011) (seriál) 

Tihle dva jsou v Britanii opravdu legendarni a nepochybne se zaslouzili o dnesni spickovou uroven britske kuchyne.