Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (17)

plakát

Zlato (2022) 

Wow

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Konečně dvouhodinový film u kterého jsem se bavil. Viděl jsem film stážisti to byla blbost, bohužel a Mission: Impossible - Ghost Protocol to byl až moc neuvěřitelný, jako že ho úplně v pohodě chytne za nohu když padá. U filmu zbytečně nekecají a akce tam bylo úplně nejvíc. Samozřejmě jako každý film tam mají malí chyby ale dá se to prominout.

plakát

Česko Slovensko má talent 2 (2011) (pořad) 

Stráta času. To bude za pár let Česko Slovensko má talent 2? 1 díl dobrý jo neznal jsem to 2díl eště to strašný neni, ale 3díl vždyť je to to samý už sem se ani na to nekoukal.

plakát

Filmové novinky (2012) (pořad) 

Jenom škoda, že už nejsou další díly. :( Ale Byly hodně přísný nepamatuju kdy dali filmu 5 hvězdiček.

plakát

Indian (2008) (pořad) 

Co Indian přešel na TV Pohoda je mi z nich na zvracení jsou strašně trapný. Za minulé výborné díly 3 hvězdičky

plakát

Gambler (2008) 

Pokeru sice vůbec nerozumím, ale tenhle film se mi prostě líbil. Byl zábavný a nebyl zbytečně dlouhý. Jediné co se mi na to filmu moc nelíbilo že se Alex naučil poker tak rychle, že se dostal úplně nejvýš za necelý měsíc.(né že poker neuměl ale že nebyl ani jeden z nejlepších na světě) Jinak konec byl výborný. Tohle nečtěte jestli jste ještě film neviděli, protože tam píšu konec . Jenom by mě zajímalo jestli jsem měl pravdu, tu že Alex nechal svého učitele Tommyho vyhrát.

plakát

Scooby-Doo! Upíří hudba (2011) 

Tentno díl Scooby-Doo mě velmi sklamal. Úplně na 100% sohlasím s uživatelem HomeAlone. To spívání se fakt nedalo, bylo o ničem. Vždy když bylo jsem šel okamžitě dál, a doufal jsem ať už film skončí. Shaggy je dabovaný fakt příšerně, ale naštěstí i tohle jsem přežil. Jediné co se mi líbilo bylo to že jsem přišel na to, kdo byl ten upír. Ale to je asi jediné. Doufám, že Scooby-Doo další díli budou jako minulé. A jestli ne? Tak od čeho jsou tu ty starší díly jsou? Abych zazpomínal na výborné díli Scooby-Doo, přímo suprové. Prostě to shrnu. Nejhorší díl z filmů Scooby-Doo.

plakát

Konečná (2013) 

Jupííííí konečně se Arnie vrátil a vrátil se stylově. Myslel jsem že to bude obyčejný film s Arnoldem Schwarzeneggerem a ono ne. Mě jako fanoušek Arniho natchl. Čekal jsem že to bude jenom přestřelka ale ono ne no třeba při pár scénkách jsem se strašně smál a přijedný sem se smál asi pět minut. Jen trochu popíšu co je na tomto filmu bomba Arnie s rotočákem bomba, Arnie šerifem bomba, jeho pomocníci bomba a uprchlík s autem také bomba (myslím že je to Corvette ZR1) . Tento film si prostě musím dát do oblíbených i kdybych měl vyhodit z oblíbených nějaký Výtečný film který mám také v oblíbených. Jak ho mohlo skouknout jenom brůtálně málo lidí? Vždyť Arnold je king! A eště k tomu mít jenom 71% to je dost málo.

plakát

Sousedská hlídka (2012) 

Super komedie o mimozemšťanech. No prostě Benovi Stillerovi patří nejlepší komedie to je jasný, a tímto filmem to jen potvrdil! Ale musim říci že Jonah Hill, Vince Vaughn a Richard Ayoade byly také úplně suprový. No prostě řekněte mi jestli jste někdy viděli film kde se čtyři kamarádí zhulí s mimozemšťanem. :D No prostě není co dodat prostě filmová Bomba!!!

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Film měl smůlu protože jsem od něj čekal hodně.:D A bohužel mě toto naprosto nepobavilo, podle mě to byla jenom obyčejná Sněhurka a sedm trpaslíků, jenomže v moderním provedení a jiným názvem. Vůbec nechápu jak jsem mohl dát jednu hvězdičku, ale tak budiž . A na tento film se už nikdy nekouknu a proto ten důvod té jedné hvězdičky nikdy nenajdu. Ale já jsem neponaučitelný, a proto a se kouknu až vyjde na druhý díl čekám od něj tak 3 hvězdičky. Jestli film začne že ta čarodějnice se probudí z mrtvých tak film okamžitě vypínám.