Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (7)

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Pro mě úžasný seriál, který se podle mě Simpsonův rovnat může a Futuramu strčí do kapsy. Nezapomenutelné hlášky, které jsem si oblíbila a používám je ve svém životě. Vždycky mě rozesměje.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

I když mám za sebou teprve první řadu tohoto seriálu, myslím si, že už teď můžu hodnotit čtyřmi hvězdičkami. Už první díl mě donutil zapnout po jeho zhlédnutí hned díl druhý. A tak to šlo stejně s každým dílem. Až jsem zkoukla celou řadu o deseti dílech během dvou večerů. Věřím tedy, a těším se, že další řady nezklamou.

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Gangsterská sága? Tak takovýhle žánr mi nikdy moc neříkal, nicméně jsem se i tak rozhodla, že to na vlastní nebezpečí risknu. Přesvědčilo mě hodnocení tohoto seriálu a hlavní herecké obsazení v čele s mým oblíbencem Cillianem Muprhym. Moje očekávání ale nebylo veliké a to kvůli zmíněnému žánru, který mě moc nebaví. Nicméně hned po prvním díle jsem musela uznat, že to seriál špatný není a po druhém mě začínal ještě víc bavit. Třetí díl rozhodl o tom, že Peaky Blinders určitě dokoukám až do konce a budu se těšit na další série. Mimo toho, že herecké výkony jsou velice kvalitní, tak i prostředí, kamera a hlavně hudba je to, co dělá tento seriál takovým skvostem. Naprosto jsem byla vtažena do děje a hltala jsem děj po celou dobu sledování.

Ovládací panel
3 body