Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Dobré hlášky, zpocení chlapi, šuká se tam zásadně zezadu, parádní výprava - mno co vám budu povídat, staré dobré HBO. Pokud se vám líbil například "Řím" a Pán prstenů je až moc dětinský, jděte do "Game of Thornes".

Případy 1. oddělení

Případy 1. oddělení (2014)

Vynikají scénář a chemie jednotlivých postav. Reálná detektivka s korektníma postupama, ne jen "TV show" alá vlastně skoro cokoli dalšího.

Dexter

Dexter (2006)

velmi neobycejna a originalni detektivka videna ocima masoveho vraha, ktery vede dva zivoty a uspesne buduje karieru na jako soudni expert u policie. Resi sve myslenkove pochody, svou minulost i sve nevsedni osobni problemy pramenici z velmi tryznive prihody v detstvi.. Pokud vam nevadi hodne krve a celkove misty drasticke zabery, velmi doporucuji. Na beznych televiznich kanalech tohle asi nikdy neuvidime.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tohle je už dnes bez pochyby stejně kultovní jako Red Dwarf.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Tak tenhle serial je opravdu zradlo, neco tak genialne uchylneho se jen tak nevidi.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Velmi dobrý seriál, který pod těmi rozbitými mozky, vysypanými střevy a podobným hnusem do hloubky řeší i lidské charaktery, psychiku v extrémních situacích, nekonečné a náhlé změny v životech... Nicméně, nejsem schopen překousnout to neutuchající natahování na teď již jedenáctou sezónu, vždyť tomu ději už nikdo nemůže věřit, respektive vás opravdu zajímá co bude s těma postavama po tak dlouhé době?  Plácání Furt dokola, bez nějakého rozumného zakončení příběhu.

Čtvrtá hvězda

Čtvrtá hvězda (2014)

Čtvrtá hvězda, takže za čtyři :) Opravdu se to u mě řadí k povedenému "Okresnímu přeboru".

Dr. House

Dr. House (2004)

Velice neotrely a originalni lekarsky serial ktery je plny cerneho humoru a skvelych hlasek. Soustredi se pouze na diagnozu nekterych vzacnych infekci a chorob, coz dela prave originalnim, je zkratka jiny nez ostatni. Hugh Laurie se zde ukazuje v nejlepsi forme, prave jeho postava dela z tohoto serialu jeden z nejlepsich vubec.