Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krátkometrážní

Oblíbení herci (10)

Danny Trejo

 

EL SEÑOR CON UN MACHETE

 

update:

THEY JUST FUCKED WITH THE WRONG MEXICAN

Benicio Del Toro

Ačkoliv mi Del Toro přijde poslední dobou trochu opomíjený, navíc se objevil v několika ne úplně zajímavých projektech, je to skutečně vynikající herec. Tenhle chlap se do toho umí ponořit. A díky tomu tu máme několik nezapomenutelných rolí, např. Fenster z Obvyklí podezřelí, Dr. Gonzo z Strach a hnus v Las Vegas či věrohodný Che Guevara. Jeho obtloustlý magor Dr. Gonzo je podle mě úplně to nejlepší, to je zkrátka herecký koncert.

Bud Spencer

Bud Spencer patří bezesporu mezi ikony světové kinematografie, Ať už jako dobrácký morous z italských akčních komedií, které se za éry normalizace mohly promítat, nebo seriozní role z pozdější americké tvorby. Bud Spencer měl svůj styl a bylo už jedno, jestli bojoval rukama nebo tasil kolty. Facka zvaná spencerovka má svůj půvab, ať už se na  jeho filmy díváme kdykoliv.

Bruce Campbell

Jak se říká - herec samých "béček". Ale je mi milejší, než všichni "áčkaři" dohromady..

John Cleese

Pro mě vždy největší hlavoun z Monty Ptyhonů

Chris Barrie

Na Barriem je úžasný herecký styl. To vlastně není ani styl, to je prostě herectví. Jako Rimmer byl tak dokonalý, že i v knížce jsem si ho představoval jako Chrise Barrieho.

Ricky Gervais

Vždycky, když si Gervais mažu na chleba, vzpomenu si na tohoto skvělého (a chytrého) šoumena.

Danny McBride

Danny je humusák, ale zvládne i roli ublížené chudinky. Nevím..., tím, že to není žádný šamponový herec, ale připomíná vám chlápka z hospody, kam chodíte trávit život, získává vždy více sympatií.