Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krátkometrážní

Zajímavosti k filmům (5)

Flash

Flash (2014) (seriál)

Tom Cavanagh v seriálu představuje vědce jménem H. Wellse. H. G. Wells byl anglický spisovatel, který mimo jiné napsal povídku "Superstimulátor", ve které jistý romanopisec požije superdoping, který ho celkově zrychlí natolik, že se svět kolem něj téměř zastaví a on může napsat román za pět minut.

El Gringo

El Gringo (2012)

Natáčení filmu probíhalo v okolí Baton Rouge a Sofie.

Bitevní loď

Bitevní loď (2012)

Písně australské hardrockové skupiny AC/DC se objevily na playlistu stovek filmů, seriálů a televizních pořadů, ve válečném snímku však díky Bitevní lodi zazněly poprvé. Konkrétně šlo o legendární písně „Thunderstruck“ a „Hard as a Rock“.

Bitevní loď

Bitevní loď (2012)

Bitevní loď USS Missouri hrála prim také ve filmu Přepadení v Pacifiku (1992), který pojednával mimo jiné o poslední plavbě lodi z Pearl Harboru do Kalifornie, kde měla být vyřazena z provozu.

Poupata

Poupata (2011)

Při natáčení na Vřesové přemluvili tvůrci do rolí místních štamgastů několik nezaměstnaných obyvatel této obce, kteří se rolí zhostili za několik stovek českých korun. Ovšem tito občané nenahlásili výdělek na "sociálce" a ta jim sebrala dávky. Tvůrci se s tím snažili něco udělat, ale státní aparát byl neoblomný.

Reklama

Ovládací panel
113. nej uživatel Česko
198 bodů