Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 186)

plakát

Bláznovství (2008) 

Další z řady "malých", příjemných filmečků, na které se po čase podívám rád znovu. Ben Kingsley je tady fakt kouzelnej :-) PS: Já chci taky žít u moře...

plakát

Miliónový brouk (1980) 

U mě jednoznačně jeden z nejlepších filmů s Budem Spencerem, i po letech (jako malý jsem ho viděl hodněkrát a bavil jsem se u něj i teď. Skvělá hudba, výborné postavy, gagy, hlášky. Má to takovou bezva atmosféru, kterou podtrhuje povedený dabing.

plakát

O věcech nadpřirozených (1958) 

Povídka se svatozáří je naprosto super :-) Skvělý nápad. Druhá povídka se mi moc nelíbila i přes skvělé obsazení. Závěrečná povídka byla už lepší, zajímavý nápad, ten dědek byl děsivý, ale mohlo to být natočeno méně zmatečně... Celkově - na dobu vzniku zajímavý počin.

plakát

Jude (1996) 

Zkratkovitě natočený (knihu jsem nečetl, ale z filmu mám takový dojem) depresivní příběh z doby plné předsudků. Moc mě to nebavilo a k postavám jsem si nestihl vytvořit žádný bližší vztah.

plakát

Labyrint (1986) 

Po výtvarné stránce velice zajímavý počin, ale jinak nekoukatelné. Plus ty hrozné písničky...

plakát

Vinylová láska (2018) 

Bezva uvolněný, romantický film s bezva herci a v bezva prostředí.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Opět fajn pohodovka, u které může člověk vypnout a bavit se, jako u předchozího dílu.

plakát

Dokonalá vražda (1998) 

Hitchcockův originál je mnohem lepší, Douglas a Paltrow super, ale ten scénář, který se chtěl od originálu lišit (což je dobře) a režie na mě působily tak nějak... neslaně nemastně...

plakát

Překladatelé (2019) 

Další zmařený fajn nápad a příběh. První půlka dobrá, ale pak jako by si scénáristi něco šlehli a začali s příběhem dělat kotrmelce, kombinovat a kombinovat, až překombinovali. A vznikl z toho takový guláš, že jsem se při závěrečných titulcích cítil fakt rozmrzele, možná až naštvaně. Zkrátka: Zajímavý nápad na film, který se zvrhnul a šel do kytek.