Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (555)

plakát

O Pomněnce (1971) (TV film) 

Ač je již pohádka staršího data, černobílá, trochu papundeklová, je to krásná a milá pohádka, co zahřeje u srdce. Zejména musím ocenit krásné písně, které právě Pomněnka zpívá, má překrásný hlas a hudba je velice povedená. A radost pohledět na mladičké herce - Janu Preissovou a Viktora Preisse.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Z filmu mám smíšené pocity. Pořád jsem měl dojem, že se dívám na celovečerní díl Kriminálky Anděl v hezkém sci-fi kabátu (připomínající často Blade Runnera) a s hezkou hudbou (jak z Blade Runnera 2049). Ale měl jsem přes všechno to hezké problém se do toho vžít a plně si to užít. Jakože na české poměry velmi dobré sci-fi po dlouhé době, jen tak dál, ale já si prostě musím spravit chuť Blade Runnerem.

plakát

Hook (1991) 

Viděl jsem kdysi kousek tohoto filmu a přišel mi takový nadprůměrný. Teď po letech jsem ho shlédnul poctivě celý a prostě bomba. Trochu podceňovaný film, mé srdce si získal celé. Možná i tím, že jsem táta, jsem z tohoto Spielbergova filmu nesmírně dojat a okouzlen.

plakát

Černý den v Black Rock (1955) 

Napínavé od začátku do konce, povedený thriller v zapadlém, stísněném, westernovém Zapadákově.

plakát

Příběhy ze Zeměmoří (2006) 

Animovaný skvost, kde každý záběr je pastvou pro oči. Nádherný, dojemný, nespěchající a zároveň nenudící příběh, krásná hudba. Děkuji za tento zážitek!

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Prohlídka (2022) (epizoda) 

Tento díl je perla těchto kuriozit (podobně jako Pitva). Po nezáživných, přeplácaných, nestrašidelných dílech přijde konečně do poslední chvíle napínaný komorní díl, který končí naprosto úchvatně, klobouk dolů.