Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Tak tenhle film je mezi nej horory co jsem kdy viděl. Samozřejmě k němu patří i jeho dalších pět pokračování a v brzké době se můžem těšit na pokračování sedmé...už se těším.

Hudbu složil, slova napsal

Hudbu složil, slova napsal (2007)

Hugh Grant patří mezi mou topku herců a Drew Barrymore mi nevadí.. a když se k tomu přidal tenhle doják.. nebylo co dodat. Film jsem poprvé viděl s dabingem, ale na konci jak zpíval, nabylo to přeložené, takže jsem sháněl film s titulkama a hned jak jsem se k němu dostal, už jsem to hltal znovu a ten konec mě fakt dostal... Moc se mi líbila i ta jeho skupina ve které se proslavil..ten hit si zpívám dodnes a ty jeho taneční kreace.. fakt skvělý film.

Orphan

Orphan (2009)

Dost dobrý horor, který diváka udržuje v napětí a když už si člověk myslí že to vydýchá, je tam konec který asi nikdo nečeká.

Rychle a zběsile

Rychle a zběsile (2001)

Film o tuningu s dobrými herci i příběhem. Kdo by nesnil o takových autech... Kvalitu si udrželo i pokračování včetně rychlí a zběsilí, které mělo být natečeno asi jako první.

Loupež po italsku

Loupež po italsku (2003)

Skvělé herecké obsazení a dost dobře promyšlená loupež, pěkná zápletka..napětí...dobrý konec...Suprový film

Titanic

Titanic (1997)

K tomuto filmu není co dodat, patří mezi mojí topku ať už to je kvůli hercům, nebo jen kvůli filmu, prostě skvělý film který jsem viděl už několikrát a na konci se vždy nějak nemůžu udržet..

Avatar

Avatar (2009)

Tomuhle veledílu jsem tedy propadl... začátek nic moc, ale pak jak se to rozehraje, k tomu není co dodat, hltal jsem každou sekundu a když se blížil konec, nechtěl jsem aby to končilo....ale aspoň to tak nějak dopadlo a tomu chlápkovi se ani nedivím že tak chtěl zůstat.... Opravdu moooc povedený kousek, a kdo to neviděl a má rád fantasy určitě dohnat!!!!!!!

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Taková skvělá krimoška, kde překvapení a PODFU(C)K hrají velkou roli... Dobré obsazení, "nečekané" zvraty...prostě super film

Život je krásný

Život je krásný (1997)

Tenhle film jsem viděl rok po vydání a hodně mě dostal.. Potom jsem si na něj vzpoměl..když mi ho připoměl nějaký jiný film ale nemohl jsem si vzpomenout jak se jmenoval, až nedavno jsem na něj náhodně narazil a od té doby jsem ho zase několikrát viděl. Neskutečný jak ten táta vše zvládal, a promýšlel aby to vypadalo jako hra... na konci jsem se neudržel.