Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (404)

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Už toho je moc. Co díl to větší a větší slátanina, neskutečné přehánění akcí. Mělo by se to spíše jmenovat neprůstřelný mnich.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Asi nejslabší díl který už nemá takové kouzlo jako předchozí díly. Celkově to jde s Marvelem od desíti k pěti a tohle je další hřebíček do rakve. Asi si to pár fandů najde, ale u tohoro dílů už nikdy nikomu neřeknu, už jsi viděl strážce 3? Ne tak to si pusťte, je to pecka. Teď jen řeknu, nevadí, o nic si nepřišel.

plakát

Matka (2023) 

Nuda

plakát

Jan Žižka (2022) 

Ve zkratce. Film nebyl špatný. Na české poměry snad nejlepší megafilm poslední doby vůbec. Nicméně naprosto nevyužitý potenciál, který Jan Žižka má. Ano chápu, je to "Zrození", nicméně kdyby se to jmenovalo Vašek Datel Vedoucí tak to vyjde úplně stejně. V zahraničí možná film diváky nadchne, ale pro Čechy je to zklamání, protože každý tak nějak čekal, že tam bude více historie, kdo byl Žižka, co vše dokázal atd. Takhle je to v jedné minutě shrnuto na konci filmu a to je dle mého velká škoda.

plakát

The Gray Man (2022) 

Každý tady řeší, že na tak velký rozpočet to byla nuda. Mně je úplně jedno, jaký rozpočet měl daný film, buď se mi líbí nebo ne. Tento film nebyl vůbec špatný. Hitovka z toho sice nebude, ale zase tak špatné to taky nebylo a tak nízké hodnocení si úplně nezaslouží. Dle mého je vina na straně negativních recenzí, které se na nás hrnou ze všech stran.

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Pokud se Vám líbila jednička, tak dvojka Vás nezklame. Bavilo se celé kino. Kdo čeká více, než jen blbou komedii, tak ať na to raději nechodí. Když čtu některé hodnocení, že to uráží ty a ty skupiny, pohlaví atd. Tak si kladu otázku, co nás v budoucnu čeká za filmy, když si nemůžeme dělat prd..el z něčeho jen tak.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Mexická telenovela se zápletkou, kde už chybí jen José Armando a Esmeralda. Závěrečná "dojemná scéna" tomu už jen nasazuje korunu nejdebilnějšího scénáře všech dob.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Pro mě je třetí díl zklamáním. Po absolutně nejlepším prvním díle, přišla nudnější dvojka, ale stále byla dějově zajímavější než tento třetí díl. Třetí díl je nabitý akčními scénami, zabití na tisíce způsobů, nicméně samotné provedené těchto akčních scén už trochu pokulhává. Protivníci doslova čekají až na ně přijde řada a právě to načasování mě mrzlo nejvíce. Není to špatné, ale místy už trochu komické.

plakát

Equalizer 2 (2018) 

O trochu horší než jednička. To už tak bývá. Ale pořád je to fajn.

plakát

Decibely lásky (2016) odpad!

Vydržel jsem se dívat 35min. Tohle fakt ne.