Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (817)

plakát

13 (2010) 

jedna dvě... magor jde... nese pytel s kvéry... jde za ním psychopat s pytlem plný "škváry".... Tak nějak by tady mohla znít upgradeovaná notoricky známá písnička.... Inu v tomhle filmu o "normála" nezavadíš..... :-)

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Tak jsem se s chutí dodíval na tento film a lehce se mi chce sarkasticky podoknout, že se film lehce podbízivě nabízí divákovi tím, že na něj působí citově, že na něj působí exteriérově, že na něj působí tak a tak a mnoho bla bla bla... Himbajs, od toho je to přeci film, ne? Takže shrnuto podtrženo - Báječný hotel Marigold je báječný film, který na mě po delší době velmi zapůsobil. Velmi, ale velmi.... I když je plný počet hvězdiček možná realisticky moc, pocitově to jinak nejde, než dát plný počet. A film je taky o pocitech a prožitcích... vlastně ne taky, ale hlavně o pocitech a prožitcích.... Dobrá práce pane Maddene...

plakát

Mezi vlky (2011) 

Šlak by mě trefil z toho konce...... Co takhle nějakéj režisérskej střih aby byl konec jak má být??? :-) Já mám pak nejasnost, kdo bude ten wiiner....

plakát

Nedotknutelní (2011) 

T-E-N F-I-L-M J-E N-Á-D-H-E-R-N-Ý !!!! Čekal jsem sladkobolné klišé, ale tohle mě naprosto dostalo. Tak si teď pár měsíců počkáme na hollywoodské remake, kolik toho sladkobolu tam stačí vrazit a vůbec, co s tím zase udělají... :-)

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

A já furt, že jsem takovej neklidnej, můj život byl totiž do shlédnutí tohodle filmu neplnohodnotný! Jak jsem jen mohl téměř půl století žít a přežít bez Jacobs a Sodastreamu!!!!!! Hanba mě fackuje, musím to hned napravit a hned si to všecko nakoupit, pak můj život už bude mít ten správný smysl.... A tak asi tak nějak o tom byl tenhle scénárististicky znásilněnej film.... PP v ještě blbější podobě než je v seriálech a zoufalý pokus vylákat do kin lidi a pěkně je zkasírovat.... Zlatej Horst nebo Přéma..... Z druhé strany - sarkasmus Jiřího Bartošky mně dostává a Oldřich Kaiser má taky silné chvilky..... A tak hlavně aby za tu Bohunku nechtěli celý tryskáč.... :-)

plakát

Železná lady (2011) 

Velmi přesvědčivý výkon Meryl a Jima, výtečné politické glosy a přístupu samotné Margaret sráží poněkud zvolená forma vyprávění. Škoda, výkony i námět je moc dobrý.

plakát

Rumový deník (2011) 

Tak nevím nevím nevím... Od filmu jsem nějak podvědomě nečekal bůhvíco, tak jsem se tak nedivil.Film je to mdlý a docela nudný, co mě ale dostalo, byla Deepova rumová smršť a poflámová jízda Fiatí megalimuzínou, ta fakt nemá chybu!

plakát

Tajemství řeky Bohů (1999) (seriál) 

Smithově literární předloze se to nevyrovná, ani to nelze srovnávat. Zkuste převést více jak 1500 stran textu (nikoli popisného ale vcelku akčního - všechny 3 díly Řeky Bohů) do obrazového záznamu, který je o málo větší než 4 hodiny. Máte omezený rozpočet, děj se Vám skáče z historie do současnosti, tak co s tím? logicky to bude tvrdý kompromis. Takže asi tak. Přesto je to pro mě sympatické dílko. A už jen za odvahu 4*.

plakát

V Bruggách (2008) 

Jó, Bruggy jsou fakt pěkné..... sem tam nějakej psychopat z Anglie, kolem Vánoc se lehce zvýši jejich počet, ale pohoda všude... Já nevím, ale náhodou nehraje ten Farrell tak nějak sám sebe?

plakát

Freebird... The Movie (1996) 

Lahůdky pro Ty, co mají rádi Lynyrd Skynyrd...... :-) Jóóó.........