Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 356)

plakát

Elvis (2022) 

Naprostá legenda se skvělými hereckými výkony. Nemám co dodat. Smutný konec jednoho velkého zpěváka a člověka, který měl jen rád hudbu a svou rodinu...

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

Příjemná oddechovka se sexy slovenským hercem Tomášem Maštalírem. Na to, že to je film dělaný pro 50+ ženy v menopauze, tak byl docela příjemným překvapením.

plakát

Ztracené město (2022) 

Příjemná oddechovka a dobrými herci. Doporučuji, když nevíte co si večer pustíte a přesto se chcete pobavit.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Velmi milé překvapení. Velmi často se stává, že pokračování je nedůstojné a spíše na sílu. Toto bylo velmi pěkně zpracováno. Rozhodně doporučuji.

plakát

Jackass Forever (2022) 

Jackass už rozhodně přišlo o tu svou originalitu a ztřeštěnost z dob minulých. Teď už je to jen parta starých opelichaných a šedivých týpků, kteří rádi ukazují svoje genitálie a pijí zvířecí semeno. Před pár lety snad neexistoval nikdo, kdo by netušil kdo jsou Jackass a jejich scénky kolovaly všude na internetu. Snad jen ze soucitu uděluji 2*.

plakát

Eli (2019) 

Hodně špatný vtip... :-D 2* jen za to, že jsme to dokázali dokoukat do konce.

plakát

Moje slunce Mad (2021) 

Navzdory mým předsudkům o animovaných filmech ( moc se mi jich prostě nelíbí ) je tento naprosto skvělý. Taky se mi hrozně líbil český dabing. Doporučuji.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Vtipné a dnes bohužel už nemožné k natočení (například běloch nabarvený kvůli roli na černocha atd.). Humor, který si neklade hranice a tak by to mělo být.