Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 358)

plakát

Buko (2022) 

Nejkrásnější film, který jsem za poslední dobu viděla. Kamera byla super, obsazení taky a nejlepší byla Marta Issová.

plakát

Elvis (2022) 

Naprostá legenda se skvělými hereckými výkony. Nemám co dodat. Smutný konec jednoho velkého zpěváka a člověka, který měl jen rád hudbu a svou rodinu...

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Velmi milé překvapení. Velmi často se stává, že pokračování je nedůstojné a spíše na sílu. Toto bylo velmi pěkně zpracováno. Rozhodně doporučuji.

plakát

Koruna (2016) (seriál) 

Famózní seriál!

plakát

Smrt nás spojí (2019) (seriál) 

Tohle je všechno jen ne nudné. Herecké výkony jsou výborné a těším se na pokračování.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Leo Dicaprio a Pitt v hlavní roli super. Nejvíce mě snad pobavily psi konzervy s příchutí krys a hippie holky s holýma nohama ale chlupatym podpažím. Alternativní konec, kdy nezemřela rodina Polanskeho byla vtipná a Leo a je plamenomet byl parádní. Film jak vyšitý.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Jaké to asi bylo pro člověka tmavé pleti v tak netolerantní době? Pusťte si tento film a zjistíte to. Je to skvělá autentická sonda.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Přesně takhle jsem si představovala jak to asi tehdy vypadalo. Určitě jsou tam pozměněny některé skutečnosti a tudíž to není na 100 procent autentické, ale postava Freddieho je geniální. Tento film rozhodně stojí za to!

plakát

Dunkerk (2017) 

Film plný emocí, perfektní hudby, osudů lidí a skvělých hereckých výkonů. Myslím si, že nebylo vůbec na škodu utratit za lístek do kina peníze. Chci také pochválit parádní záběry na Spitfire a vůbec celkové ztvárnění filmu.