Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11 810)

plakát

Pouliční strava - USA (2022) (série) 

Bohužel některé příběhy nejsou tak zajímavé, což nakonec vede k tomu, že člověk ani nedostane tolik jídla, kolik by chtěl. Ale některé tipy super, teď se jen do té Ameriky mrknout a přežrat.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Svižný akční snímek, který mohl být ještě o něco drsnější a ještě trochu hororovější, ale jinak paráda.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Co mě na americkém snímku „Armáda mrtvých“ docela mile překvapilo, to byla skutečnost, že si tvůrci docela vyhráli s postavami a až na několik výjimek zde není žádná, která by byla vyloženě špatně napsaná nebo plochá. I ten hlavní záporák je hodně povedený a nedá se mluvit o tom, že je jen prvoplánový. Jsou v tom i emoce, a tak za mě film „Armáda mrtvých“ nakonec dobře funguje.

plakát

Castlevania - Season 4 (2021) (série) 

Americký seriál „Castlevania“ v sobě má silnou britskou stopu – postavy jsou ve velkém namluveny britskými herci – ale má v sobě i silnou japonskou stopu, která je dána povedenou animací, která v akčních scénách skutečně exceluje. Díky tomu rozhodně stojí seriál za sledování, protože vás nebude nudit. A je fajn zase vidět upíry jako pořádně drsné bestie. A souboje, kde krev stříká.

plakát

Haunted - Série 3 (2021) (série) 

Třetí sezóna seriálu „Haunted“ nepřináší nic až tak zásadně nového oproti předchozím dílům, ale přece jen bych něco vyzdvihnul. Když už dojde na efekty, které jsou tedy bohužel digitální, alespoň většinou, tak se přece jen nejedná o tu nejhorší kvalitu, ale naopak, jsme na úrovni, která je hodně snesitelná. Takže zlepšení určitě, ale pořád jsou tyhle horory nějak nudné.

plakát

Příležitostní detektivové z Baker Street (2021) (seriál) 

Problém seriálu „The Irregulars“ není v tom, že je hyperkorektní, ale je tam problém v tom, že je hyperpředvídatelný. Na první pohled to vypadá všechno hezky, produkčně seriál nezklame, ale ve skutečnosti nemá seriál čím překvapit a dobrá hororová atmosféra je rozmetána vypravěčskými klišé, kdy snad ani jedna postava nemá skutečně zajímavý vývoj. Možná jedině Watson. V konečném důsledku je mi skoro líto, že si museli tvůrci vzít na paškál známé postavy, že prostě nestavěli na vlastních.

plakát

Smrtící střední - Série 2 (2021) (série) 

Druhá sezóna francouzského seriálu „Mortel“ tak v podstatě představuje to, co by se dalo v daném případě očekávat – podívanou, která rozšiřuje dané universum, jen to stojí na to, že tu nejsou žádné spandexy, ale prostě normální týpci, kterým bylo shůry dáno. Na mě to zatím docela funguje, i když se přiznám, že „Mortel“ rozhodně není seriál, k kterému bych se za každou cenu musel vracet.

plakát

Temné léto - Série 2 (2021) (série) 

Na seriálu „Temné léto“ je super to, že i když se jedná „jen o další seriál se zombíky“, pořád je to seriál, jenž vás dovede bavit. Jasně, má jen osm dílů, tedy druhá sezóna, a tak se není moc kdy nudit, ale i tenhle prostor je možné využít způsobem, který diváky nezaujme. Tohle se v případě druhé sezóny nepotvrdilo a „Temné léto“ funguje, možná ještě lépe, a to i přesto, že se odehrává v zimě.

plakát

Ares (2020) (seriál) 

Když se budete na seriál „Ares“ dívat, budete si říkat, že by to mohlo být něco, co bude pěkně úchylné, třeba je tam nějaký perverzní kult. Jenže tak se první sezóna rozhodně neprojeví. Všechno je takové moc načančané, spíš se kouká na to, jak to vypadá, jak to působí umělecky, než na to, aby se zde skutečně budovala atmosféra. Jasně, nějaké náznaky zde jsou, ale není to dotažené do takové podoby, že by se u toho divák byť jednou otřásl. Tedy kromě úvodu.

plakát

Becky (2020) 

Americký snímek „Bekcy“ není jen zajímavou proměnou Kevina Jamese, za mě je to hodně dobrá variace na vengeance filmy s tím, že tu máme v hlavní roli celkem mladou holku, která ale dovede sejmout pořádně urostlé chlápky. I v tom je nadsázka celého filmu. Ale nemůžu si pomoct, za mě je to něco, co tu prostě skvěle funguje. Film „Becky“ mě prostě bavil a skvělé gore byla jen třešinka na dortu.