Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (40)

plakát

Napoleon (2023) 

Joaquin Phoenix a krutá realita tehdejší doby, to nejvíc, co mohlo v člověku zanechat silnou stopu po shlédnutí filmu. Co se tyče dějství, bohužel v tak rychlém tempu si člověk jednotlivou dějovou linii nedokáže poradne užit. Snad až trochu více v úplném závěru. Film stojí za to vidět, hlavně v kině!

plakát

Podfukáři 2 (2016) 

Kde Radcliffe, tam Potter. V tomhle filmu jsem Pottera ovšem neviděl. Super Walter Mambry jako jeden z padouchů!

plakát

Lída Baarová (2016) 

Dávám pravdu všem, že dabing nic moc, chvilkami až někdy mrazí. Přese všechno tenhle film hodnotím nadprůměrně. Film se mi líbil a Pavel Kříž je zde opravdu nechutně povedený Adolf. A když se srazí ve filmu kluci z Kobry 11 a Komisaře Rexe, je to ještě zajímavější. Navíc je to český film a něco takového se zas dlouho nenatočí. Po filmu "Ve stínu" další výborný český film.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Za delší dobu jeden z nejlepších hororů, který jsem mohl vidět. Nechybějí lekačky ani nechuťárny. Horor, jak má být.

plakát

Orphan (2009) 

Z tohoto hororu si beru jedno ponaučení. Nikdy si nebudu nikoho adoptovat. Nemám zájem totiž, aby můj adoptovaný pětiletý syn balil moji ženu...!

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Tak jsem nakonec neskončil jako poslušná ovečka a nedal tomuto třetímu nejlepšímu filmu 5 hvězd. Knihu jsem nečetl, pravda! Možná nakonec všichni, kdo tenhle film ohodnotili, četli knihu a řekli si, že tenhle film obsahuje vše, co v knize je napsáno a proto je to naprosto oužasné. Můj názor je jiný a tenhle film hodnotím jako průměrný. Nijak mě nenadchl, ale koho to zajímá. Jack Nicholson tam, snad jako jediný, předvedl super výkon a je jasné, že je to Pan herec s velkým P!! Jinak se dmu pýchou, že tento film, který získal několik oscarů a který je eh...samozřejmě, třetí nejlepší film na csfd, režíroval náš český (československý) režisér. Děkujeme.

plakát

Ona (2013) 

Nejprve jsem byl zcela ohromený touto benevolentní ženou, ukrývající se v operačním systému! Musím poznamenat, že i já bych uvítal při nějakám samostatném trajdání takovouhle společnost ! Bohužel ke konci mne NEtrochu zklamala... Tenhle film je jinak velká pecka, která stojí za shlédnutí tj. 5 hvězd !