Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené seriály (8)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi? Tak bez těch už bych to ani nebyla já. Koukám na ně každý den a myslím, že ani v budoucnosti s tím nepřestanu. Znám nazpaměť takové množství hlášek a dílů, že jsem schopná si i při všedním životě vybavit podobnou scénu nebo hlášku, která by danou chvíli vyplnila. Ne nadarmo mi kamarádka říká Simpsonoholik :-). Tohle mě prostě nikdy nepřestane bavit. A proč taky. Matt Groening vytvořil opravdu naprosto úžasnou věc o Futuramě nemluvě. Nejvíc zbožňuju jak dává sám sebe do některých dílů nebo rozhovorů.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Vim, že tenhle komentář je na úrovni typické praštěné teenagerky, kterou taky jsem, ale tenhle seriál je prostě boží! Hned mě to chytlo a okamžitě jsem se zamilovala do hlavních postav. Každý týden netrpělivě očekávám další díl a těžce nesu každou pauzu mezi epizodami, které se bohužel velice často objevují... :-p :-)

Tajemství kruhu

Tajemství kruhu (2011)

tenhle seriál nesahá ani po kotníky mým oblíbeným upířím deníkům, ale když je nuda člověk se dokáže zabavit jakou kolik předvídatelnou blbostí, navíc si zkrátím čekání na TVD a TBBT... 40%