Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (255)

plakát

Ohnivý oceán (2004) 

Tak tohle je slušná nuda. Film je naprosto předvídatelný. Postavy přesně zapadají do archetypálních schémat: zlý, hodný, napravený ožrala atd.. Posledním hřebíčkem do rakve pak je délka filmu, 2 hodiny je dost i pro nápaditější dílka, než je Ohnivý oceán. 35%

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Legenda mezi mysteriózními a konspiračními seriály, jenž hlavně v prvních dílech-sériích patří mezi nejlepší věci, co byly v tomto žánru natočeny.

plakát

European Poker Tour (2005) (pořad) 

Velmi kvalitní (technicky i herně) sestřih, z jedné z největších pokerových tour. Jediné co bych vytkl, je místy fakt dementní český komentář, proto doporučuju sledovat v originálním znění.

plakát

Boj o čas (2008) (seriál) 

Průměrná akční kriminálka s produkce protinožců, těžící z mixu akce a různých vztahových záležitostí. Jde to vidět, ale na prdel si z toho člověk nesedne.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) odpad!

Další dobrý koncept zničený otřesným česko-slovenským zpracováním. Tři běžnému divákovi neznámí borečci se tváří jako mistři světa a kritizují jídla soutěžících, to vše v kulisách sponzora Slovakia Air Force (co má společného letectvo a vaření mi fakt uniká). Odpad! a snaha přiživit se na úspěchu konkurenčního Na nože!.

plakát

Smrtící válečníci (2009) (pořad) 

O vypovídající hodnotě tohoto seriálu mám silné pochybnosti, ale jako exkurze do světa zbraní okořeněna slušnými bitvami na konci je to super. 70%

plakát

Elitní komanda zblízka (2012) (seriál) 

Pro mě osobně obrovské zklamání. Nelíbí se mi zběsilý střih, hlavní představitel ani celkové pojetí ala Call of Duty MW, na které odkazují nejen FP pojetím ale i vyzbrojí a výstrojí (a to nemluvím o rádoby světáckých popiscích lokací). Navíc je to celé obsahově prázdné, to co je předváděno 25 minut odpovídá článku o velikosti A4 i s obrázky. Celkově je z Elitních komand zblízka patrné, že jsou určeny pro zahraniční trh, jako krátká výplň mezi lepšími věcmi, a ne jako pořad pro hlavní vysílací čas. 30%

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

Tak tohle fakt ne. Roseanne jsem nijak zvlášť nemiloval, ale proti Helene, to byl skvělý sitcom. Na Nově, sice zachovali původní (20 let staré) kulisy a koncept, ale naprosto se jim nepovedl převod na české reálie. Většina scén působní krajně nuceně a humorné scény jsou spíše trapné než zábavné, prostě Odpad! PS: druhá řada je snad ještě horší než ta první! Jakého ko**ta napadlo pokračovat v natáčení?

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Rozhodně se nejedná o nic světoborného, ale svůj potenciál to má. Bude záležet hlavně na tom, kterým směrem se celý seriál bude ubírat, jestli tím komediálním, nebo dramatickým. Jako komedie to má aspoň nějakou naději na úspěch, v případě dramatu se obávám, že nikoliv. Zatím (po 2 epizodách) 30%. PS: Odsuzovat seriál, předtím, než člověk zhlédne byť jediný díl, je vrcholem pokrytectví. To, že seriál točí Nova, neznamená, že musí být špatný (i přesto, že je to pravděpodobné).

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)